Despre show-urile tv

Faptul ca nu ma uit la tv decât foarte foarte rar imi protejează mintea de o grămadă de prostii care se servesc pe diferitele canale.

In timp ce scriu aceste rânduri rulează la tv masterșef, o emisiune care daca dispunea de mai multe fonduri, avea parte de coloana sonora epica, compusa de Hans Zimmer. Zici ca gătesc aia pentru viața lor. De fapt, o sa spun asta in engleza ca suna mai bine pentru ideea care vor sa o prezinte. Cooking for their lives.

Mi se pare o prostie, cred ca ar fi mai interesant daca concurenții ar fi înfometați in prealabil si ar fi lăsați sa se bata toți pentru o singura porție minuscula din cel mai apreciat preparat. Abia asta ar face emisiunea cu adevărat interesanta. S-ar putea numi The Hunger Games, ca ar avea sens si ar fi si mai interesant ca filmele sau cartile. Sau…

Sa răpești elevi de liceu, de la profilul fizica-chimie, să-i minti ca le-ai dat un compus chimic care sa-i otrăvească si folosindu-se doar de manualul de chimie si ce găsesc prin laborator sa-si prepare singuri antidotul. Nu mi-ar da iar încredere in umanitate insa ar fi amuzant de urmărit.

Ce părere aveți, n-am scoate din ei niste olimpici?

Latest Comments

  1. Adi Durai 16 decembrie 2014
    • Mack 16 decembrie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.