Voi de unde stiati ca-i 1 Mai? Ca eu nu stiam!

Abia acum am aflat si eu, si asta de pe Twitter, ca azi a fost 1 Mai. Si m-am panicat, normal, ca nu-i normal, sa nu stii ca e 1 Mai atunci cand, chiar este, 1 Mai. Nu-i asa? Ba chiar chestia asta, sa afli de pe Twitter ca azi este 1 Mai, e un pic jenibila din punctul meu de vedere, si primul gand, care pun pariu pe doi gusteri ca va vine in cap este ca am stat numai in casa, in fata pc-ului, sau am dormit sau ceva de genul asta.
Dar daca stau si ma gandesc ce-am facut azi, faptul ca eu nu stiam ca-i 1 Mai devine si mai ciudat. Pentru ca, la fel ca orice iesean normal, astazi am fost si intr-o margine de deal Bucium, unde impreuna cu prietenii (unul dintre ei fiind Bogdan care scrie si nu prea ;)), pe kudublog ), am pus de un gratar, de-o bere, de-o orientare si de-un fotbal. Deci m-am incadrat in mod sigur si de netaguit in peisaj. Apropos, misto peisaj!
Eu inca nu-mi dau seama de un singur lucru, cum am putut eu sa nu-mi dau seama ca azi e o asa mare sarbatoare. Voi de unde aflati chestiile astea? Nu de alta, ca le aflu si eu, ce naiba, dar cam tarziu! Ca tot veni vorba de tarziu, mai tarziu plec la Bucuresti!

Latest Comments

  1. kudublog 2 mai 2011
  2. Mack 2 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.