Deflorarea florilor. Cu batul.

Eu am mai dat teste psihologice la viata mea. La momentul actual au inceput sa si-mi placa, sa ma distrez la fiecare intrebare care se repeta sub alta forma, ca sa, vezi doamne, ameteasca pe mine si sa ma impiedice sa-mi creez un profil psihologic d-ala fain, care sa-mi asigure statutul ala de „om normal”, ba chiar cu ceva calitati in plus. Azi am mai dat unul si m-am distrat grozav cand am vazut ca una din intrebari suna in felul urmator:

„Cand erai mic, iti placea sa decapitezi florile cu un bat?”

Adica cum? Am inteles ideea din spatele intrebarii…dar exprimarea este absolut epica. Cum sa decapitezi o floare? Cu un bat? Ca decapitarea presupune existenta unui cap. Si capul asta, ca parte a corpului clar definita si delimitata de gat, mai exact existenta capului, nici macar in regnul animal nu-i o chestie, asa, general valabila, deci ce sa mai vorbim de plante?
Si, daca imi aduc eu bine aminte de orele de biologie de la scoala, floarea, ca organ al unei plante, e organul reproducator, si de obicei are petale colorate, miroase frumos, alea-alea. Deci, mie cel putin, imi este clar ca intrebarea ar fi trebuit sa sune altfel, mai exact asa:

„Cand erai mic, iti placea sa deflorezi florile cu un bat?”

Hopaaaaaaa! Stai, ca iar nu suna bine! Cum adica sa zici „deflorezi”? Ca termenul asta e un pic cam d-ala cu patratel rosu, si nu-i bine. Si sa dezvirginezi flori cu un bat, deja nu mai suna kinky, trece deja in ciudatenii. Ca in bancu’ ala:
„Care-i diferenta dintre erotism si perversiune? Erotism este sa mangai femeia cu o pana. Perversiune e s-o mangai cu toata gaina.”

V-ati prins voi. Deci nu-i bun nici asa, si oricum ai da-o tot nu-i bun. Pana la urma, nu se putea si fara intrebarea aia?

Latest Comments

  1. blue_hurt 5 mai 2011
  2. Mack 9 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.