Cel mai bun filemanager pentru Windows

Poate daca nu faceam informatica cu un anume profesor in Targu Frumos, nu ajungeam acum sa folosesc Total Commander. Filemanagerul care vine la pachet cu Windows si anume Explorer este o jucarie simpla si draguta care nu are nici o legatura cu ergonomia sau viteza de f0losire. Nimic nu e la indemana, nimic nu e usor vizibil.

Eu personal folosesc Total Commander, care este un filemanager ortodox,fara nici o legatura cu BOR, Catedrala Mantuirii Neamului sau PF Daniel. Asta inseamna doar ca are doua ferestre si o linie de comanda, ceea ce face foarte usor vizualizarea a doua locatii simultan, ca sa nu mai spun de operatii cu fisiere, folosind mouse-ul sau comenzile de la tastatura. E capabil sa acceseze arhive, servere ftp, etc ca sa nu mai zic despre suportul pentru plug-in-uri care ii extind functionalitatea.

Ca sa arate ca in aceasta poza aveti link spre fisierul cu setari personalizate. Fisierul zip trebuie dezarhivat si suprascris fisierul cu acelasi nume din folderul de instalare a programului.

PS: Spre deosebire de versiunile care le gasiti in alte parti, acesta arata mai bine, are o gramada de plugin-uri si nu cere sa apasati pe un buton la deschidere 😉

Latest Comments

  1. Marius Cucu 9 ianuarie 2015
    • Mack 9 ianuarie 2015
  2. Adi Durai 9 ianuarie 2015
  3. Adi Durai 9 ianuarie 2015
  4. Adi Durai 9 ianuarie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.