Am vazut Jupiter Ascending

S-a facut atata reclama si atata de mult hype pentru 50 Shades of Grey ca desi am vrut sa fac rezervare de marti (acu este duminica) n-am gasit nici un loc disponibil, nici vineri, nici sambata, nici duminica. Dar pentru ca 14 februarie sa nu fie tocmai o zi obisnuita, am facut totusi rezervare la science-fiction-ul Jupiter Ascending, la care am gasit locuri, dar in final sala a fost plina. Oricum vroiam sa-l vad, era pus de mult timp pe lista, insa dupa ce-am vazut articolul lui NWRadu mi-am zis ca am un motiv in plus.

Filmul este o creatie a fratilor Wachowski (Cloud Atlas, Matrix, V for Vendetta) si prezinta povestea unei tipe care descopera ca viata ei inseamna mai mult decat frecat la veceuri si sters praful. Povestea este intr-adevar destul de simpla pana cand ajungi sa intelegi „ce si cum” insa parerea mea e ca merita transformata in trilogie, pentru a intra in detalii si a extinde universul in care se intampla actiunea. Cat despre personajele din film, nu sunt de acord ca sunt neinteresante, ci doar ca nu s-a pus destul accent pe ele, timpul care ar fi putut fi folosit pentru conturarea lor a fost folosit pentru batai si urmariri. Filmul are tot ce-i trebuie ca sa primeasca recomandare de vizionare din partea mea: povestea e faina, ideea din spatele ei este o problema a societatii moderne actuale, Mila Kunis si Channing Tatum is joaca rolurile destul de okay (din tot filmul mi se par cele mai seci personaje), filmul in sine este o explozie de eye-candy presarata cu glumite destul de amuzante. Nu piratati, dati un ban si vedeti-l in 3D!

SPOILER ALERT!

Apar reptilieni, omuleti gri, soldati cu implanturi-aripi care arata ca niste arhangheli, nave spatiale cu geometrie variabila, oamenii sunt crescuti ca vitele si robotii dau spaga.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.