Cum se pune la punct un copil de pe internetzi

Cand am decis sa fiu cat de cat public cu site-ul asta, stiam ca acest lucru are si avantaje si dezavantaje, si-am decis in cunostinta de cauza ca avantajele sunt mai multe ca dezavantajele. Exista insa o specie de internauti, mai ales cei mai tineri care se cred zmeii retelelor si injura in dreapta si stanga fara grija ca ar putea fi trasi la raspundere pentru injuriile si afirmatiile facute. Aveti o discutie mai jos, am vrut sa fac niste screenshot-uri, si chiar le-am facut, dar mi-e lene sa fac rost de mouse la ora asta ca sa le tai cum trebuie si sa blurez toate informatiile sensibile, asa ca am dat un copy paste si-am modificat/sters.

 •  Copil Prostut

  Tu sugi pula clar man ?

 •  Enciu Constantin

  Pustiu’, retrage-ti cuvintele, ca o sa te hraneasca parintii cu eugenii daca te dau in judecata.

 •  Copil Prostut

  Ce ai mă?:)))

Dupa 30 de minute de stalking de calitate, fara sa folosesc nimic altceva decat mintea mea sclipitoare, un laptop si o conexiune la internet am aflat numele real, varsta, orasul in care sta, adresa de mail, cea de twitter, contul de youtube, skype, pagina de facebook, apoi data nasterii si o buna bucata din CNP. I-am trimis tot ce-am aflat si i-am scris urmatorul mesaj:

 •  Enciu Constantin

  Astea le-am aflat in 20 minute, in cate zile crezi ca aflu numar de telefon, adresa and stuff? O sa te trezesti cu hartie acasa. Cauta in codul penal, injuriile se pedepsesc cu amenda.

 •  Copil Prostut

  ce naiba am facut eu nu inteleg, cu ce am injurat si ce-am gresit
  de ce vrei datele mele persoanle
  cu ce te intereseaza datele mele ma rog ?
  lol, ok… e destul de ciudat
  .. ok imi pare rau, iertati-ma dar nu mi-am dat seama .. ca sunteti as apriceput in IT =)), o intrebare, aveti Linux sau windows ? =))

 

Latest Comments

 1. Cronicarul 15 septembrie 2015
 2. Adi Durai 15 septembrie 2015
 3. remusn 15 septembrie 2015
 4. butnaraski@gmail.com 3 octombrie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.