Vino sa-mi vezi pozele in Copou!

Pana acu’ vreo 3 saptamani cand a trebuit sa urmaresc treburi nu neaparat mai importante dar mai obligatorii, am participat la un curs de fotografie tinut de domnul Dan Mititelu la Casa de Cultură Mihai Ursachi, curs pe care va indemn sa-l urmati daca sunteti interesati de fotografie. Eh, la finalul cursului, invataceii au acces la gardul parcului din Copou pentru a face o expoziţie colectivă de fotografie, ceea ce ma aduce pe mine in situatia de a avea 3 fotografii (in apararea mea – nu-s cele mai bune ale mele, sunt doar cele care se potriveau cu tema) expuse, lucru de care ma declar foarte foarte mandru. Alaturi de fotografiile mele veti putea vedea si fotografiile colegilor mei de curs:

Adrian Andriesei, Elias Aneculăesi, Eugenia Berdan, Magda Bobu, Cristina Boiciuc, Oana Cogeanu, Octaviana Hociung, Ionuţ Iacob, Isabela Kasal, Andrei Leonte, Cristian Maxim, Cristina Melinte, Ioan Răducea, Ioana Răducea-Marin, Răzvan Şchiopu si Ovidiu Vacariu.

Vernisajul este Marţi, 22 septembrie 2015, de la ora 18.30, în Sala „Diotima” iar perioada pentru care fotografiile vor fi afisate la gard este de luni, 21 septembrie 2015 pana sâmbătă, 3 octombrie 2015.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.