Unboxing smartwatch Moto 360 (prima versiune)

Moto 360 a fost primul smartwatch cu Android Wear de forma rotunda si gandit sa arate cu adevarat bine. A fost primul si singurul smartwatch de care am fost interesat, restul modelelor de la Samsung, Sony sau LG fiind mai slabute la design. Pana si Apple Watch e o porcarioara cocalareasca in comparatie cu Moto 360.

Smartwatch-ul se gaseste in diferite combinatii de bratari (piele neagra/gri sau metalice) si la eMAG, la pretul actual de 1399 lei insa la Black Friday a fost aproape de 3 ori mai ieftin.

Ceasul vine intr-o cutie cilindrica dintr-un carton de foarte buna calitate. Cutia este sigilata.

La interior, primul lucru de care dam este manualul de utilizare in limba romana, care de fapt e o carticica cu chestii care nu se fac, valabila la toate gadget-urile care exista, nu doar pentru Moto 360.

Asezat intr-un soclu si montat pe o bucata de burete negru, se afla ceasul care are folii si pe ecran, dar si pe spate, unde e senzorul de puls.

La interior se gasesc inca 8 carticele la fel ca aia in limba romana insa in spaniola, franceza, germana si inca ceva, inpreuna cu dock-ul de incarcare wireless si alimentatorul pentru dock

Pe masura ce il folosesc, o sa revin cu un alt articol in care o sa-i fac un review si o sa discut despre diferite tips and tricks.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.