M-am portat pe Digi

Sunt client Orange foarte vechi, de pe vremea cand achizitionasera Dialog si de prin 2004 cred, am avut chiar si abonament la ei. Si nu tocmai cel mai ieftin, d-alea cu internet fara numar si o gramada de minute ceea ce inseamna facturi destul de mari. De cateva luni incoace cochetam cu ideea de a ma porta pe Digi, singura retea de telefonie care putea sa-mi ofere mult cu putin, insa singura problema care o aveam era ca trebuia sa-mi termin perioada contractuala cu ei.

_MDP2375-001

Intr-o zi m-am dus intr-un Orange Shop sa-mi platesc factura, chestie destul de rara, pentru ca prefer sa fac plata de acasa decat sa stau la cozi, insa imediat dupa ce-am dat banul, angajatul Orange m-a anuntat ca mi-a expirat perioada contractuala si a incercat sa ma prinda la un abonament nou. I-am explicat ce vreau, la cati bani, si evident, sumele treceau de 70 lei cat plateam eu in mod normal, deci un nou abonament iesea din discutie. Am incercat sa vad daca ma pot prosti cu ceva telefoane. Tot asa, faptul ca sunt client fidel, abonat de atata timp a contat prea putin, mai convenabil e sa-ti faci abonament nou decat sa-ti iei telefon prin programul ThankYou. Am mai incercat o chestie, am zis ca daca au Moto 360 si pot sa-l iau mai ieftin la fidelizare mai stau un an. Pe naiba, nici nu au si nici nu se poate, asa ca am zis pas, pentru ca desi nu mai aveam contract, pastram optiunile si suma de plata in continuare.

O alta nelamurire care o aveam se referea la posibilitatea de a-mi achizitiona un telefon in rate cu avans de la Digi, dupa ce faceam portarea numarului, nu eram foarte sigur de posibilitate, chestie care se poate, atat ca se prelungeste perioada contractuala din momentul achizitiei cu 24 luni. Nu pentru mine, pentru sotie, Nexus 5 tocmai acum 4 zile a fost actualizat la Android 6.0 Marshmallow si inca nu am bani sa-mi iau Nexus 6P. In fine.

Cum e pe Digi? Mi-am pastrat numarul vechi, platesc de 3 ori mai putin, am cu 2GB de internet mai mult la viteza maxima, nelimitat in retea si in afara retelei. Semnal este ori pe Digi ori pe Vodafone, n-ai cum sa dai gres.

Latest Comments

 1. Relansat 16 octombrie 2015
  • Mack 17 octombrie 2015
 2. Marius 17 octombrie 2015
 3. misha 18 octombrie 2015
  • Mack 18 octombrie 2015
 4. relansat 19 octombrie 2015
  • misha 19 octombrie 2015
  • Mack 20 octombrie 2015
 5. coco_marck@yahoo.com 3 noiembrie 2015
 6. Adi Durai 28 noiembrie 2015
 7. eBogdan 28 decembrie 2016
  • Mack 17 ianuarie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.