De ce avem parte de Battlefield 4: Night Operations

In majoritatea cazurilor, oamenii traiesc cu impresia ca sunt niste piese prea mici intr-un joc prea mare de sah care este condus de oameni cu putere, bani si relatii. Well, nu stiu daca multi realizeaza ca expresia „strenght by numbers” chiar contine mai mult de o farma de adevar, ba chiar un grup de oameni poate deveni o forta si prin acest lucru sa modifice anumite lucruri si stari de fapt care par la o prima vedere de neschimbat. Nu instig la nimic, doar sar de la o idee la alta, cum face Michael de la Vsauce.

Cand a aparut Battlefield 4 jocul era intr-o stare de beta, suferind de o gramada de bug-uri care il faceau practic nejucabil. Cei care au dat banii s-au simtit tradati de catre DICE si EA care au fost nevoiti sa isi ceara scuze in mod public, sa amane lansarile unor jocuri si sa se concentre pe unul din produsele principale aducatoare de bani. Chiar si dupa ce rezolvasera problemele si bug-urile, tot primeau feedback negativ pentru greseala de a-si fi batut joc de fani. Ca sa-si spele imaginea, au trebuit sa faca mai mult. Anul acesta in noiembrie se implinesc 2 ani de la lansarea jocului si desi cele 5 DLC-uri planificate au fost lansate de mult (China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon’s Teeth si Final Stand) si chestia faina e ca acum o luna a mai bagat niste arme, iar luna care vine trebuie sa apara Night Operations.

Misto, nu?
Problema e ca bataia de joc continua din partea celor de la EA Games, insa de aceasta data pe un alt tip de public, si anume jucatorii de Sims 4. Nu am la dispozitie nici un fel de date demografice despre persoanele care joaca aceste jocuri, insa pot pune pariu ca publicul consumator de Battlefield 4 este mult mai galagios in expunerea nemultumirilor decat jucatorii de Sims ceea ce va duce doar la DLC-uri supra-apreciate din punct de vedere a pretului fara nici o urma de respect pentru jucatori, care daca tot dau bani pe niste…pixeli…ar putea sa primeasca niste pixeli frumosi. De exemplu, ultimul COOL KITCHEN STUFF costa 9.99 iepuroi si aduce ceva freze noi, ceva de pus pe pereti in bucatarie si posibilitatea de a face inghetata. Banuiesc ca in acest ritm, nimeni nu o sa mai cumpere un eventual si viitor Sims 5. Si mie o sa-mi fie din ce in ce mai greu sa gasesc un cadou potrivit pentru iubirea vietii mele.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.