Cand vrei sa filmezi si nu te ajuta creierul

In materie de foto-video ma dispera o chestie. De fapt ma dispera mai multe dar inca n-are rost sa intru in detalii. M-am ferit sa scriu articolul de ceva vreme pentru ca la fel ca Socrate, stiu ca nu stiu nimic, dar sa mor eu daca inteleg ce-i asa de greu sa percepeti cu ochii si mintea voastra ca:

O filmare facuta cu telefonul, care pe langa calitatile lipsa din vina tehnologiei o sabotati chiar voi cand tineti telefonul aiurea.

La modul cel mai serios, cand va bate gandul sa faceti o filmare cu telefonul, primul gand ar trebui sa fie o negatie. Sunt o gramada de motive pentru care nu ar trebui:

  • pentru ca oricum nu o sa va uitati la ea;
  • daca va uitati la ea va fi ceva de moment;
  • ocupa ingrozitor de mult spatiu, ca doar e FullHD, nu?
  • senzorul e mic si sticla e murdara cu grasimea de pe degete;
  • clipul „tremura” pentru ca senzorul nu are stabilizare si tu nu ti-ai baut cafeaua;
  • nu se vede nimic pentru ca e prea intuneric.

Daca totusi suntei martori la ceva nemaivazut, care merita cu adevarat imortalizat, gen fenomene cosmice, va rog din tot sufletul meu de om cu retina sensibila, tineti telefonul ala cum trebuie, ca daca chiar se merita vazut, o sa ajunga pe internet, multe vizualizari o sa se faca pe pc, si nimeni, dar absolut nimeni nu vrea sa vada un clip vertical si doua bare negre.

PS: Pentru fetele care posteaza fotografii care contin aceleasi infame bare, chiar n-ati gasit pe nimeni sa va faca o fotografie mai de doamne ajuta?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.