Seriale SF care merita vazute in 2018.

In asteptarea capodoperelor numite Westworld (trailer sezon 2),  The Expanse (trailer sezon 3), The Handmaid’s Tale (trailer sezon 2) si a trebuit sa-mi ocup cu ceva timpul asa ca am cautat niste seriale sf decente, nu ca majoritatea porcarioarelor care ruleaza in majoritatea timpului pe micile ecrane sau mai nou pe site-urile de .

American Gods

Nu e tocmai sf cat e fantasy dar are o poveste interesanta, actori bunisori si din punct de vedere vizual e foarte fain facut. Serialul urmareste povestea lui Shadow Moon, un fost puscarias care nimereste mai mult sau mai putin din intamplare intr-un conflict care e mult peste nivelul lui de intelegere.

Legion

E din universul Marvel, dar cu mult peste Agents of Shield, Inhumans si alte seriale Marvel. E vorba despre un mutant foarte puternic care are niste probleme cu capul. Din nou, ca si in exemplul de mai sus, foarte fain realizat

Altered Carbon

Serie Netflix de mare calitate care ataca in mod unic posibilitatile tehnologice si implicatiile legale si morale a copierii mintii umane.

Si daca tot suntem la capitolul asta, vreau sa amintesc de doua spin-off-uri, si anume Star Trek: Discovery si The Orville, care se afla amandoua in universul Star Trek, insa ultimul avand o tenta comica si probabil mult mai apropiata de seria originala, avandu-l ca actor principal pe Seth MacFarlane.

Stargate a dat-o de gard cu o microserie de 10 episoade a cate 10 minute numita Stargate: Origins care nu are treaba cu ce se intampla in SG-1.

Daca aveti alte seriale care merita vazute, va astept cu un comentariu.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.