Station Trading in Jita II: Contracte

Dupa ce tot am facut station trading de mai bine de un an, in stilul clasic, adica am cumparat din buy orders si am vandut cu sell orders cu o diferenta de pret care sa ma scoata pe profit, acum detin aproape 30 de bil doar pe contul de trading. Mai am un pic pana imi iau un titan, dar averea creste din ce in ce mai repede acum, exponential aproape, asa ca nu mai dureaza mult.

Insa, dupa un pic de research, am ajuns la concluzia ca pierd bani daca nu ma folosesc si de contracte. Oameni care vor un ban rapid, care vor sa scape de mai multe chestii, mission runners, ded runners, cineva care a gasit o loot pinata pun cateodata contracte la un pret mai mare decat jita buy, dar indeajuns de mici ca sa merite cumparate si vandute la pret de jita sell value.

Aveti grija la cele de tip scam de cateva miliarde, care sunt pline de module faction, deadspace si abysal dar care valoareaza in realitate cateva sute de milioane in cel mai bun caz. Dar pe langa aceastea mai exista si astefel de contracte: http://evepraisal.com/a/mjiy3 .

Acesta era listat in Jita la pretul de 4.1 miliarde. Diferenta de 0.91 miliarde pana la pretul de vanzare este doar profitul meu, majoritatea modulelor scumpe fiind vandute deja in prima ora de la punerea pe piata.

Inca o chestie, o parte din uneltele pe care le-am folosit la trading sunt urmatoarele:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.