Apex Legends chiar e misto.

Am vrut de mai de mult sa scriu un articol despre acest joc. Am fost intrigat cand unul dintre streamer-ii mei preferati de pe twitch care in mod normal facea solo pvp in Eve Online a inceput sa joace PUBG. M-a atras ideea si l-am luat si eu, cam cu vreo luna inainte de a iesi din early-acces. Au urmat apoi aproape 2 ani de frustrari si bani bagati in componente, poate-poate ‘oi reusi sa ajung la performanta de a juca PUBG fara sa am parte de tot felul de probleme. N-am reusit, pentru ca dupa ce m-am vazut cu i7 4790k, 16GB DDR3, GTX 1060 si SSD, tot aceleasi probleme le aveam. Frame rate drop, loot spawn lag, si o gramada de alte chestii. M-am lasat pagubas. Mi-am luat inclusiv Black Ops 4, doar pentru Battle Royale, poate poate o fi un joc mai bine facut. Nope, nu m-a prins.

Si deodata, pe 4 februarie 2019, fara nici un alt anunt, a fost lansat Apex Legends de catre Respawn, cei care au facut Titanfall si Titanfall 2, jocuri pe care le-am jucat cu placere. Am incercat si Apex Legends si jur ca initial nu m-a prins. Era parca prea complicat, prea colorat, prea…altfel. Dar mergea superb. Era moka, si desi avea (si inca are) lootboxes, aceastea se rezuma doar la skin-uri. Grafica la maxim, nu scadea niciodata sub 80 de fps, daca mureai puteai sa te intorci in joc, si chestia care m-a cucerit era faptul ca pur si simplu nu simteam ca jocul e nedrept. Niciodata nu am murit din cauza faptului ca loot-ul nu se spawna, pentru ca serverul avea lag sau miscarile/actiunile mele nu au fost inregistrate de catre server. Apex e jucabil inclusiv si de pe laptopul meu antic si de demult, pe o conxiune H+ de la Digi. Si asta nu e tot, desi e gratuit, continut nou este tot timpul, fiecare caracter jucabil aka „legend”, are o anumita poveste si un anumit caracter care adancesc si mai mult partea de lore a jocului.

Pe 1 octombrie se va lansa al 3-lea sezon care vine cu o harta noua, un nou caracter, o noua arma, si probabil multe alte chestii faine.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.