Unboxing si pareri SONOFF L1 LED STRIP

Dupa ce mi-am luat biroul (battlestation) m-am uitat dupa o sursa de lumina localizata, ceva sa ma ajute sa vad in sertare sau sau sa notez ceva cand lumina de la monitoare nu e indeajuns. Initial ma gandisem la o lampa de aia cu lupa, pe brat mobil, insa eu nu prea fac munca de chinez batran si nici nu s-ar potrivi cu restul biroului, m-am razgandit si am cautat o banda LED.

Unboxing

SONOFF L1 LED STRIP este disponibil la eMAG la un pret foarte bun spre deosebire de solutiile mai profesionale, de la Philips de exemplu.

Vine intr-o cutie simpla dar eleganta, unde gasim LED Strip infasurata pe o rola. Are o lungime de 2m, o latime de 1cm si are conectori la ambele capete. Daca nu aveti nevoie de toata bucata, se poate taia din 10 in 10 centimetri. LED-urile sunt de fapt grupuri de cate trei, cu o distanta foarte mica intre ele, de culori diferite, acestea putand avea diferite niveluri de iluminare si combinatii, rezultand un efect RGB.

O alta cutiuta contine manualul de utilizare, garantia si un sticker SONOFF.

Sonoff L1 vine cu un controller pentru LED Strip, care se alimenteaza la 12V, are un senzor IR pentru telecomanda pe infrarosu, caz in care nu vreti sa-l controlati din telefon. Pe una din fetele controlerului se afla un cod QR care, daca e scanat, va duce spre aplicatia de android. Telecomanda IR va permite sa porniti/opriti, sa schimbati luminozitatea, sa treceti banda in una din cele 15 culori presetate plus alb, dar si 4 moduri dinamice, FLASH, STROBE, FADE si SMOOTH.

Alimentatorul are cablul de aproximativ 1m, baga o tensiune de 12V si are 3 adaptoare diferite pentru priza EU, priza US si UK

Pareri

LED Strip-ul e destul de solid si s-a lipit foarte bine de mobila. Este destul de luminos si cel putin culorile rosu si verde sunt foarte clare si curate. Albastru e un pic mai spalacit dar tot ok. Se controleaza foarte usor atat din telecomanda IR cat si din telefon.

Aplicatia eWeLink permite o alegere foarte precisa a culorilor, setarea unui program, timer, 11 moduri separate de a lumina dintre care 4 custom, cat si functia Music Visualizer care reactioneaza la sunet, controller-ul wifi avand si un microfon.

Pe langa aplicatia dedicata, se poate adauga in Google Home cu serviciul Smart We Link, de unde poate fi controlata vocal si/sau la comun cu alte solutii de iluminare (de exemplu becuri Tellur).

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.