N-am vazut nici 30% din Don’t Look Up dar mi-e clar…

…ca filmul asta e o satira deloc fina la aparitia pandemiei de COVID-19 pe timpul conducerii lui Trump. Pentru 30 de secunde am crezut ca sunt primul care scrie despre asa ceva, dar sunt si altii destepti, nu numai eu, ba chiar l-au vazut si mai devreme. Nu-i prima data cand minti diferite, gandesc acelasi gand, independente una de celalalta, totusi.

O chestie super interesanta, am vazut pareri ca doamna presedinte din film il intruchipeaza pe Biden.

While (Adam) McKay wrote and began preparing this project before COVID, it all lands a little more horrifyingly now…

In principiu, tipul care a gandit filmul, l-a scris cu mult inainte ca Biden sa fie presedinte si toate detaliile urla „administratia Trump”. Aveti o lista extinsa aici.

O chestie pe care n-am vazut-o pe nicaieri, probabil toti actorii mari au facut filmul moka, fara nici un fel de ban, doar ca sa faca misto de Trump. Leonardo DiCaprio e un mare sustinator al teoriei incalzirii globale, Jennifer Lawrence si Meryl Streep o sustineau pe Hilary Clinton la alegeri, etc. Probabil toti din film aveau ceva de impartit cu Donald Trump, intr-un fel sau altul.

Ca sa inchei pe o nota pozitiva, filmul e mult mai bun ca Matrix 4 care sincer nu isi merita banii, nu-i nici macar o palida incercare de a duce povestea si mai departe. Si am glumit, nota nu e pozitiva deloc, daca asta s-ar intampla pe bune, probabil fix asa ar fi si reactia liderilor si a lumii in general. Filmul asta si Idiocracy sunt niste comedii decente care devin, din ce in ce mai putin, fictiune. Si chestia asta ma sperie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.