Chestii care nu-mi merg pe Pixel 5 cu Android 13 Beta 2

Cum am obisnuit de ceva timp, de fiecare data cand apare versiunea beta pentru sistemul de operare, intru pe pagina asta si ma inscriu.

Pe langa ocazionalul crash, drain la baterie, si o bara de notificari care o ia razna daca treci din portret in landscape nu prea am de ce sa ma plang. Pana la urma e un risc pe care mi l-am asumat, unii se plang ca si-au prajit telefoanele…eu in secret imi doresc un Pixel 7 Pro, poate de data asta iese mai okay.

De cativa ani buni nici probleme nu am avut, totul a fost foarte smooth, mai mult sau mai putin, dar nu am intalnit de mult aplicatii care sa nu-mi mearga, cum era cu ani in urma, cu aplicatiile bancare.

La momentul la care scriu aceste randuri am un Pixel 5 care ruleaza Android Beta 2 si nu am avut nici o problema cu aplicatiile de banking de la Raiffeisen, PayPal sau Revolut cum se intampla cu cativa ani in urma. Nope. Acuma nu-mi functioneaza:

  • Snapbridge, aplicatia de la Nikon care facea legatura dintre mirrorless si telefon. Adica ea se deschide, dar nu ma lasa sa adaug pe bluetooth Nikon Z5 desi il vede initial, negand una din cele mai misto chestii pe care le avea Z5, si anume faptul ca imi trimitea jpeg-uri direct pe telefon in timp ce faceam raw-uri cu camera, care ajungeau direct in Google Photos. Sau din camera direct pe Instagram, cu hashtag cu tot in mai putin de un minut.
  • DJI Fly, aplicatia care nici nu se gaseste in Google Play si care e necesara pentru controlul DJI Mini 2. Aplicatia da crash instant, nu a reactionat in nici un fel nici la delete data and cache, nici la reinstalare, nimic. Am folosit Litchi dar parca tot mai mult imi place aplicatia oficiala.

Desi nu e practic vina celor de la Google, am cochetat un pic cu idea sa-l formatez si o iau de la capat cu versiunea stabila de Android 12, dar cand ma gandesc la cate conturi trebuie sa-mi amintesc parolele si sa bag codurile de la 2fa, ma apuca greata, raman asa pana la toamna cand o fi lansata versiunea stabila.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.