Verificarea AdSense vine doar la oras.

Desi stau in Mun. Iasi din 2009, domiciliul din buletin e tot la tara. Am tot zis ca imi schimb adresa cand o sa faca buletinele alea noi cu cip, insa si alea se lasa asteptate, daca avem noroc o sa le avem abia in 2024. De ce acest lucru important? Pentru ca din punct de vedere financiar, legal, peste tot pe unde aveam nevoie de introdus o adresa pentru chestii importante, eu bagam adresa din buletin, ca ala e de fapt domiciliul meu legal.

Problema a aparut in momentul cand, dupa ani de zile, din pricina cresterii inflatiei si a costurilor aferente acestui blog, mi-am reactivat pe langa Profitshare, si contul de AdSense. Numai ca, pentru ca cei de Google sa afiseze in continuare reclame pe acest site, si sa-mi iau si eu niste banuti din asta, au nevoie de o verificare care se face prin trimiterea unui plic cu un cod, pe o hartie, la adresa specificata in contul Google. De doua ori am cerut verificarea pe adresa de la tara, fara rezultat. Acum, eu nu dau vina pe Google, banuiesc ca e vorba de Posta Romana sau, cel mai probabil, postasul din comuna care pentru un plic ar trebui sa-si miste fundul pana la ultima casa din sat, in conditiile in care el are ceva animale de crescut.

Dupa doua incercari esuate, am incercat sa cer din nou verificarea, si am schimbat adresa de la tara, cu adresa mea din Iasi, pe data de 31 octombrie 2023. Conform stampilei de la Posta Bucuresti, a ajuns in tara pe data de 9 noiembrie 2023, si uite asa, cateva zile mai tarziu a ajuns si in Iasi. Deci se poate, si din pacate, o sa apara iar reclame pe aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.