O sa incerc sa monetizez iar blogul asta…

Viata e scumpa, anul trecut puneam bani la saltea, anul asta ma uit bine pe widgetul de Revolut cand intru in magazin si injur printre dinti faptul ca n-am facut poate tot ce era posibil ca sa nu duc grija banilor.

Daca aveti uBlock Origin aia e, dar daca nu aveti o sa va apara ceva reclame de la Profitshare si de la Google AdSense. O sa ma uit pentru prima data la site-ul asta ca la ceva care trebuie sa-si castige singur painea, sa-si plateasca singur taxele, sa-si scoata banii macar pentru hosting si domeniu.

Pe langa banner-ele de la AdSense si Profitshare o sa ma uit la cele mai vizitate 10 articole si o sa bag si acolo niste link-uri de afiliat tot de la Profitshare, poate mai agat ceva. Nu o sa zic ca o sa scriu mai des decat scriu acum, ca am mai zis asa ceva de cateva ori si tot nu m-am tinut de cuvant. Daca reusesc, probabil o sa fie pe teme pe care le-am ratat din anumite motive, pentru ca desi pe-aici bate vantul cu saptamanile, eu mai des ma asez la scris, articolele ori sunt lasate in stagiul de draft, ori dispar cu totul. Material ar fi, cenzura e problema.

O sa trec si de la DALL-E 2 la Midjourney pentru imaginile de la articole pentru situatiile cand nu am neaparata nevoie de o imagine reala.

Latest Comments

  1. Marius 8 decembrie 2022
    • Mack 8 decembrie 2022

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.