airsoft.ro in Iasi


Prima mea legatura cu airsoftul (la modul serios la care e acum, nu pistoalele spring cu care ma jucam pe vremea cand Trandafir de la Moldova se organiza in Strunga, si le cumparam de la tarabe) a fost in Piatra Neamt, intr-un apartament unde si-a avut sediu pentru prima data magazinul airsoft.ro
Asta se intampla, cred acum ceva vreme, nici nu stiu sigur daca au trecut 2 sau 3 ani, cert e ca din 2003 cand patronul acestui magazin a adus pentru prima data in Romania o replica de airsoft si pana in zilele noastre, acest sport s-a dezvoltat, incat, pentru prima data (cred), un magazin axat pe acest domeniu, si-a deschis filiala (cuvantul nu-mi suna bine in contextul asta, dar nici nu-mi trece altceva prin cap) in alt oras, in orasul meu, in Iasi. Si nu oriunde, ci in Moldova Mall, la etajul 4.
Am fost in seara asta, cu un prieten si ne-am clatit ochii cu produsele expuse care sunt multe si faine toate, de la replici de pistoale, pusti de asalt, la sisteme de ochire si uniforme.
Singura problema va fi a celor de la magazin in a le explica specimenelor de „taran de mall” (pentru mai multe explicatii dati click) ca replicile n-au nici o treaba cu „dujmanii”, intimidarea, si alte alea. Insa presimt ca la primavara in Bucium, voi vedea o groaza de feneghei. Deci o sa consum o groaza de bile pe ei:)
Si ca ultima precizare, nu sunt afiliat in nici o forma cu airsoft.ro , nu m-au platit pentru reclama, nu-mi fac nici un discount, nu-mi iese nimic, doar ca e un eveniment important pentru comunitatea de airsoft din Iasi.

Latest Comments

  1. Anonymous 4 decembrie 2010
  2. Mack 4 decembrie 2010
  3. Anonym 8 iunie 2012
    • Mack 8 iunie 2012
  4. Anonym 8 iunie 2012
  5. Calin 22 septembrie 2014
    • Mack 22 septembrie 2014
  6. Calin 22 septembrie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.