Cea mai tare dorinta

Cea mai tare dorinta evăr am nascocit-o acum foarte mult timp, ca eu am fost destept de mic, numai ca am tinut-o pentru mine, in eventualitatea ca as putea sa mi-o pun. Dorinta, zic, sa nu cumva sa va ganditi la prostii, ca doar asta nu-i blog porno.

Ideea de-a destainui secretul mi-a venit cand, la interval foarte scurt de timp, MO din Robotzi si-a dorit pestisorul de aur iar Addicted a pus urmatoarea intrebare pe blogul ei: „Dacă ai avea posibilitatea de a-ţi pune o dorinţă, o singură dorinţă, care ar fi ?” Am impresia ca a vazut ea o stea cazatoare sau ceva de genu’ si acum vrea consiliere gratuita ca sa-si puna cea mai tare dorinta.

Deci…tadaaaa…asteptarea a luat sfarsit!

Daca mi s-ar implini o singura dorinta, ar fi urmatoarea: Sa mi se indeplineasca orice dorinta imi pun, de-acum inainte.

Binenteles, ar trebui sa fiu foarte atent la ce-mi doresc, dar cred ca as putea trai cu aceasta povara. Godlike adica. Numai ca la cat de mult pescuiesc eu, si la ce pescar bun sunt eu, sansele ca sa prind pestisorul de aur, sunt minime. Voi aveti dorinte mai tari ca a mea? M-as mira. :)a href=”http://www.touchofadream.info/curiozitate-11/”

Latest Comments

  1. addicted 30 martie 2011
  2. Mack 30 martie 2011
  3. blue_hurt 30 martie 2011
  4. Mack 30 martie 2011
  5. Alice 2 mai 2011
  6. Mack 2 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.