Mi s-a stricat placa video

Un prieten ma intreba astazi de ce nu am mai scris pe blog. „esti in pana de idei? sau nu ai net? :)”

Adevarul este ca saptamana asta a fost plina de activitate la serviciul care-mi asigura mancarea si abonamentul de internet. Ajutati-ma sa ajung blogger faimos, si cand o sa castig destul o sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca, o sa stau numai in fata calculatorului, si-o sa scriu despre orice, pentru voi. Si nu-i vorba numai despre serviciu, in ultima vreme, sa stau in fata pc-ului, e un chin. Din cand in cand, de preferat cand mi-e lumea mai draga, sistemul mi se blocheaza, si ba isi revine, ba nu, si astea din cauza placii video, care a dat chix. Mi s-a stricat. Nu am stricat-o eu, s-a stricat ea. Adica nu chiar, ca inca mai functioneaza. (Whoaaaa!!! Tocmai am avut parte de o chestie d-aia „driver has stopped working and successfully recovered” de-mi vine sa arunc pc-ul pe fereastra. Cred ca l-am deocheat!)

Un lucru clar, pentru sanatatea mea mintala trebuie sa fac o investitie intr-o placa video. Mai exact o placa video cu procesor grafic de la Nvidia. Si dom’le, pot zice cu mana pe inima ca e greu!
Daca inainte era simplu cu sistemul de notatie – GeForce 8800 era mai buna ca GeForce 7900 care la randul ei era mai buna ca GeForce 6200, acum au aparut astea ciudate gen GT 220 care pe mine ma baga in ceata.
Si stai si te uita la specificatii, si la pret, si la pareri, si la comparatii…mai mult ca gaina in lemne, ca ai imbatranit, si nu mai esti la curent cu tehnologia…(‘Tus gura matii, „driver has stopped working and successfully recovered)
Si tot cautand un inlocuitor pentru bestia (GeForce 8600GT) despre care va spuneam mai sus ca dat chix, am dat peste site-ul pefect unde va puteti face o idee despre ce placa video sa va luati. Pt site, click aici.

Metoda e simpla. Se ia de sus in jos fiecare placa in parte (exceptie facand ATI), si se verifica pretul pana se incadreaza in buget. Se da lock tab in Opera, in caz ca uitam modelul si se asteapta ziua de salariu. O oaie, doua oi, trei oi…

Latest Comments

  1. Luisa88 14 martie 2011
  2. Kriogen 14 martie 2011
  3. Mack 14 martie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.