Nah, ca mai castig si eu cate ceva din scris…

Acu vreo doua luni de zile am scris un articol pentru o campanie demarata si derulata de evoMAG.ro in parteneriat cu blogatu.

N-am castigat premiul cel mare, nici nu mai stiu care era, insa trebuia sa primesc oricum un cadou surpriza, si poate-poate, un parteneriat cu evoMAG, sa le testez produsele si sa le fac un pic de reclama.

Si cand chiar nu ma mai gandeam – nici nu-mi mai aduceam aminte, m-am trezit cu notificare d-aia in posta, ca trebuie sa ma duc sa ridic coletul.

Cadoul surpriza a fost exact ce mi-am imaginat eu ca o sa fie, un mouse fara fir de la Microsoft, special gandit pentru deplasarile care obisnuiesc eu sa le fac. Zic special gandit, pentru ca șoarecu’ despre care vorbesc are loc special de pastrat antena wireless, atunci cand nu sta infipta intr-un port usb.
Tin sa mentionez asta, pentru ca initial cand am deschis pachetul, am crezut ca mi l-au trimis incomplet. Deh, daca-s de la tara, mai greu cu tehnologia…

Un mouse nu-i mult, si din salariu imi permit sa-mi iau o sacosa pe luna (o sacosa de mouse-uri zic), dar cand e moka, de fapt gresesc, cand e primit pentru un articol scris pe blog aici, parca e alta treaba.

Latest Comments

  1. acsel 10 mai 2011
  2. Mack 10 mai 2011
  3. barba 16 mai 2011
  4. Mack 16 mai 2011
  5. Ovidiu D. Niţan 1 iunie 2011
  6. Mack 1 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.