>Inca functioneaza…inca.

>Eu n-am avut avut pc pana tarziu prin 2004 si am trecut neatins de asa zisele the dark ages of computing, cand cd-urile cu windows nu erau bootabile, butonand pe la scoala sau prin sali de internet.Viata grea zic, era sa fac gaura-n stomac din cauza salilor de internet ca nu-mi ramaneau bani de mancare. (Sper sa nu citeasca mama ultima propozite, ca-mi iau bataie cat sunt eu de mare 馃檪 )

Cum ziceam, prin 2004, nu-mi aduc aminte anotimpul, cu bunavointa lu’ frate-miu, pana la urma, mi-am facut eu un sistem smecher, numai bun de upgradat pe viitor. Adica o placa de baza foarte buna, si restul ieftineli: procesor Celeron de 2.53Ghz care si acum la batranete zbarnaie, hard de 80Gb, 256Mb de ram si o placa video GeForce 6200. Si monitor CRT, d-ala ieftin si greu, de nu-ti vine sa-l mai muti odata ce i-ai gasit un loc pe masa si-ai trantit un mileu pe el. Mileul l-a pus maicamea si-a zburat in secunda doi.

Timpul zboara si iata ca ne gasim in anul de gratie 2011, in aceiasi carcasa se afla acelasi procesor de care ziceam mai inainte, pe o alta placa de baza (prima s-a ars nasol), cu a 3-a placa video schimbata, alta sursa, vreo 2Gb de ram (aveam 4 dar s-au ars si aia…) vreo 5 harduri iar monitorul jur (…credinta patriei mele Romania) ca merge pe baza de pumni.
Bestia rasufla greu, de fapt face ca un tractor ca deh, lene mare sa-i curat coolerele, si alea putine care le are, si porneste in vreo 15 minute dar inca functioneaza, inca…pana-l schimb. Poate-mi iau niste componente de la Azerty.ro

Mai am si o bazdaganie de laptop, care sper sa-l schimb cu ajutorul Blogal Initiative dar va povestesc de el maine. Okay?

Latest Comments

  1. octi 18 august 2011
  2. Andrei Bibire 23 august 2011
  3. Virgil Adumitroae 23 august 2011
  4. Macku 23 august 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.