Let’s do-it, Romania, din nou

Prima data cand am auzit de ei am zis ca n-o sa se faca nimic.

Nu o sa se reuseasca sa se scoata lumea la facut curatenie de dragul de a face curatenie.
Nu romani.
Nu romanii aia care mananca semninte pe banci, care arunca ambalaje si chistoace pe strada.
Nu romanii aia care ajung intr-un colt de padure rai, si cand pleaca lasa in urma numai sticle de plastic, caserole de mici, doze de bere, etc.

Poate o sa-i convinga pe aia care iubesc natura. Sau cei care stiu ca bateriile nu se arunca la gunoi si le strang de la prieteni ca sa le predea la puncte de colectare speciale (Andrei M., ca tine – mai rar!) Astia da. Dar atat.

Si m-am inselat. S-a mobilizat lumea intr-o singura zi pentru a face din Romania un loc mai curat si mai frumos, intr-o actiune comuna cum n-am mai auzit de ceva de genul asta la noi.
Chestia cu adevarat importanta este ca initiativa Let’s do-it, Romania a comis-o din nou. Ma rog, or s-o comita…

Ziua de Curatenie Nationala este in acest an 24 septembrie!


Mai multe informatii gasiti pe site-ullor, si chiar daca nu o sa puteti participa efectiv la colectarea deseurilor, macar un lucru puteti sa faceti – promovare. Ca-i vorba de banner, articol, like pe facebook, follow pe twitter, naiba stie ce metoda va vine in cap, ideea e sa afle cat mai multa lume. Eu deja mi-am trantit ditamai bannerul animat, sa-l vada toata lumea. Macar asta puteti sa faceti si voi, nu va costa nimic sa faceti o fapta buna, asa e?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.