Shopping online de piese auto (P)

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, fericit posesor de Lada Niva 4×4 n-a mai fost fericit. Se stricase si avea nevoie de o piesa. Eu fiind in Iasi, telefonul mi-a sunat si am fost rugat sa umblu prin magazine sa caut piesa cu pricina.
N-am zis nu, dar cum Niva nu-i un automobil prea comun pe strazile noastre, normal ca nici piese de schimb nu se prea gasesc. Mi-am dat kilometrajul peste cap mergand din magazin in magazin, ca sa primesc invariabil, acelasi raspuns:

„Ne pare rau, n-avem.”

Vazand ca asa nu rezolva nimic si ramane cu masina pe butuci, prietenul asta al meu a intrat pe internet si-a ramas placut surprins sa gaseasca un magazin online –Ā Piese Auto, care avea piesa necesara (pe langa marcile uzuale, au si piese pentru masini mai putin intalnite, in total vreo 110 marci de autoturisme si camioane, de unele, eu personal am auzit pentru prima data in viata ), pe stoc. Imediat a dat comanda si i-a fost adusa direct la usa de catre Fan Courier, fara complicatii, a doua zi.
Din acel moment nu stiu sa mai fi cumparat chestii pentru masina din alta parte decat de pe internet, si adevarul e ca avantajele sunt clare: nu trebuie sa mai pierzi timpul alergand dintr-o parte in alta cautand, iar preturile sunt mult mai mici.

Latest Comments

  1. Cipri.S 24 decembrie 2011
  2. Constantin 2 mai 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.