Mesajul Anonymous pentru Romania

This is made of pure awesomness! Serios!

Iata si traducerea:

Salutare oameni din Romania. Noi suntem Anonymous

Mass media v-a mintit. In special Realitatea TV. Ei apartin de cel care v-a furat banii prin FNI. Sunt controlati politic si sunt platiti sa minta poporul.
Noi , Anonymous, nu vom tolera asta.
In ultimul mesaj spunem ca suntem alaturi de poporul romana pentru libertate. Primul pas este eliberarea de mass media mincinoasa. Ei nu spun adevarul despre ce se intampla. Ei platesc oameni pentru a minti in continuu o natiune.
Stirile sunt modificate pentru a le servi propriilor lor scopuri.
In ultimul incident cu reporterul care a fost atacat pe strada este deasemenea o minciuna. Atacatorul este un angajat al televiziunii.
Va arata cat de brutala este politia, dar nu va arata cum protejeaza poporul. Subiectul principal este cat de rau este actualul presedinte si cat de buna este opozitia. Sunt platiti de catre opozitie sa va intoxice cu stiri care promoveaza bunatatea anumitor persoane. Pe site-ul lor puteti urmari stiri foarte violente cu continut deranjant. Asta nu-i corect. Nu le pasa de copilul tau care poate intra si vedea toata aceasta violenta. Cei mai multi angajati nu sunt calificati pentru a fi jurnalisti.
Creaza serii de concursuri dar castigatorii sunt tot timpul proprii oameni. Falsifica concursurile pentru a-ti lua banii si selecteaza castigatoriul pentru a nu fi nevoiti sa-l plateasca. Nu-si platesc proprii ucenici.

In numele unui popor liber ei promoveaza SOPA si ACTA pentru ca tu sa platesti pentru orice de pe internet. Acest lucru nu este normal. Tu trebuie sa fii liber sa partajezi orice fisier vrei.

Ei spun ca noi o sa atacam serverele guvernamentale dar acesta este o minciuna. Noi nu vom interveni asupra serverelor si site-urilor guvernamentale. Ei incearca sa creeze panica dar nu trebuie sa reuseasca.

TREZITI-VA
Noi suntem Anonymous.

In principiu, nu-i venita pe un canal oficial Anonymous si nici n-am primit o confirmare din partea lor…

…dar pana la urma, Anonymous nu-s chiar o grupare, e mai degraba o bestie simpatica, anarhista si isteata cu un milion de capete.
Orice utilizator al internetului poate fi, sau nu, parte din Anonymous. Astia or fi vreo „celula” locala si chestia care mie mi se pare cea mai faina e ca nu zic nimic care poate fi combatut ca fals in comunicatul lor 馃檪
Simpatic tare video, nu?

Sursa piticu.ro

Latest Comments

  1. Santaclaws 31 ianuarie 2012
  2. Macku 31 ianuarie 2012
  3. ladybug 1 februarie 2012
  4. Macku 2 februarie 2012
  5. ladybug 10 februarie 2012
  6. Macku 10 februarie 2012
  7. ladybug 13 februarie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.