Si uneori, gaini moarte…

Cand eram pustan, se aduna o gramada de tineret seara in sat la tot felul de activitati ingrijoratoare gen bulaneala. Cand gasca intr-un final se spargea, traseul meu de intoarcere acasa (activitate care se intampla in jurul orei 00.00) includea si cea mai sinistra casa parasita care exista pe o raza de douzeci de kilometri. Ca sa nu mai zic de beciul de sub casa in cauza care era de fapt o camera de 8x5x2m plina ochi cu paianjeni, sobolani, lilieci, si uneori, gaini moarte.

De fiecare data cand treceam pe acolo imi stapaneam cu greu calmul sa nu o rup la fuga urland ca muscat de vipera desi nu aveam nici un motiv palpabil. (nu ca mi-as fi dorit…)

Imaginati-va o noapte neagra ca smoala, cu iluminat public sublim de inexistent, si un pusti cu o imaginatie bogata mergand pe partea de drum opusa casei parasite incercand sa distinga ceva in bezna care domnea asupra ruinelor din chirpici.
Imaginati-va doua pisici in calduri facand ca toti demonii din Infern exact cand eram in dreptul casei cu pricina.
Imaginati-va viteza cu care mi-am luat talpasita de acolo si recordurile de atletism care le puteam dobori daca acea alergare era cronometrata.
Cu tensiunea atingand cote alarmante am analizat problema la rece, mi-am spus ca asa nu se mai poate si mi-am jurat ca n-o sa ma mai sperii de ceva ce nu am nici o dovada ca nu exista. Pe principiul ca ce nu te omoara te face mai puternic.

Din cauza asta nu prea ma mai impresioneaza filmele de groaza. In ultimii ani nu stiu daca pot enumera 5 filme care sa ma fi facut sa tresar macar. Rad la comedii, plang la drame, insa filmele de groaza ma lasa rece si uneori ma oftic, pentru ca-mi place adrenalina si din vizionarea unui thriller/horror nu pot s-o obtin.

Dar…din cand in cand…apare cate un film bun cum ar fi聽Paranormal Activity 3… Cautati toate cele trei filme, cu recomandarea sa le urmariti singuri in casa, noaptea in bezna pentru un efect maxim 馃榾

Latest Comments

  1. Alexandru Costin Pricop 8 februarie 2012
  2. Macku 8 februarie 2012
  3. Lutz 9 februarie 2012
  4. BibiSez 9 februarie 2012
  5. Macku 10 februarie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.