Nu vand nimic, doar ma laud!

Anul trecut Arhi cauta saga Dune in format electronic care din intamplare o aveam chiar pe telefon, ca o citisem in format electronic (am si cartile pe hartie, that does’nt make me a pirat, rait?) si ca urmare a unui tweet cu linkul arhivei m-am procopsit cu un follow de la Arhi care cu un simplu RT de multumire mi-a adus primii 100 de unici pe zi  blogul meu proaspat luat in serios.
Follow care n-a durat prea mult ca a patit nu stiu ce rahat cu contul lui de twitter de a dat unfollow la toata lumea si nu m-am mai regasit in lista.

Nu l-am tras de manuta ca nu ma mai regasesc in lista. Eu am facut o fapta buna, el a facut o fapta buna, case closed, no hard feelings. Nu-i sunt si nu-mi este dator cu nimic.

Aia putini care ma citesc zic ca uneori scriu si bine (dupa expresia fetelor lor imi banuiesc ca aproximativ 10% din articole sunt okay. Sau mint foarte bine, inca n-am stabilt :p )
Cineva zice ca fac continut de calitate dar nu-l promovez destul. Altcineva zice ca tac si fac.
Poate daca as merge la toate blogmeet-urile si social-media-camp-urile si tot felul de evenimente d-astea blogaresti, daca as cere tot felul de chestii (like, RT, link, piscoturi) pe la astia mai mici sau mai mari probabil ar merge treaba altfel. Ma refer la awareness.
Nu ma plang, doar expun o situatie care mi-am asumat-o.

Rar comentez pe blog-uri, nu pentru ca nu mi-ar placea ci pentru ca nu am timpul necesar sa fac si asta asa cum mi-as dori. Zilele trecute, Arhi s-a descis sa-si refaca blogroll-ul din recomandarile cititorilor si m-am bagat in seama pentru simplul fapt ca mi s-au parut superficiale criteriile.

Așa că am nevoie de la voi de linkuri de bloguri pe care le credeți de calitate. Condițiile ar fi să fie relativ noi, să nu fie analfabeți (mie nu prea îmi pasă de gramatică, coaie, eu am ceva de spus lumii, înțelegi?), să fie hostați pe domeniu propriu și să nu scrie poezii. (sursa aici)

Parerea mea proprie si personala e ca se poate scrie frumos si pe hartie igienica.

Nu stiu cat de nou sunt avand in vedere ca scriu (articole maro) din 2009, abia in 2011 am decis sa duc totul la un alt nivel (il auziti si voi pe Guess Who pe fundal?!), greseli tot mai fac (ma mai corecteaza Blue_Hurt) n-am decat domeniu cumparat ca hostul e tot google si mai scriu si poezii pe deasupra. Si cred ca sunt altii care scriu mai rar, dar cu mai mult talent…

Nu mi-am dorit, nu am visat, nu am crezut, n-am cersit asa ca mare mi-a fost mirarea cand Acsel (daca se intampla ceva cu mine in online, baiatul asta afla inaintea mea) mi-a dat de stire ca am ajuns in blogroll la Arhi.

PS:Daca nu stii cine-i Arhi sau ce-i ala blogroll e de ajuns sa-mi scrii un „Felicitari!” in comentarii. 🙂

Latest Comments

  1. SS 6 februarie 2012
  2. mine 7 februarie 2012
  3. octi 7 februarie 2012
  4. Virgil Adumitroae 7 februarie 2012
  5. Macku 8 februarie 2012
  6. Macku 8 februarie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.