Make love not warcraft!

Zilele trecute m-am intalnit cu o domnisoara simpatica si printre discutiile care le-am purtat cu ea mi-am dat seama ca e impotriva armelor si violentei.

Pe de alta parte…

  • daca intri la mine pe facebook, poti vedea doua albume mari si late cu mine la airsoft si cu diferitele transformari prin care a trecut ALICE, replica mea.
  • daca intri in camera mea, cea mai inedita „piesa” de mobilier este binenteles replica de HK G36 (ALICE), pusa la loc de cinste, impreuna cu un HK USP Tactical.
  • daca intri la mine la serviciu, desi nu cred ca se poate, o sa te opreasca niste colegi in uniforma si-o sa petreci ceva timp la racoare dand explicatii ce cautai intr-o unitate militara.

Ai putea presupune ca la cat de pasionat sunt eu de tot ceea ce inseamna arme, personale sau nu, neletale sau de distrugere in masa (dati-mi niste uraniu imbogatit si as putea sa va fac o bomba), as crede foarte mult in rezolvarea probelemelor prin forta bruta.

Nimic mai neadevarat! Nici nu mai tin minte cand m-am batut ultima data cu cineva, parca eram prin clasa a 7-a, si de atunci m-am ferit de fiecare data sa ma implic in scandaluri, batai si cafteli. Nu am nici o placere in a incasa si a imparti pumni si scanduri in cap si prefer sa plec sau sa rezolv conflictele prin discutii atunci cand se poate. Si pana acum s-a putut, nici n-a fost nevoie sa iau apararea cuiva mai neajutorat ca mine.

Si aici intervine un „dar”. Inteleg conceptul asta de pacifism, si mi-ar placea nespus sa traiesc intr-o societate in care violenta sa fie doar doar un cuvant fara insemnatate, doar un arhaism. Dar nu se poate. Asa cum exista persoane care n-ar rupe nici macar o floare sau omori o gaza, exista si reversul medaliei, oameni tristi, care cred ca pot rezolva orice cu o palma sau un pumn sau un glont. Oameni care nu au nici un respect pentru viata. Si uneori, acestia sunt atat de ingusti incat, pentru a-i opri, trebuie recurs, din pacate, la violenta.

Ideal ar fi daca cei mai pacifisti dintre noi, ca societate, ar fie singurii care ar avea acces la arme pentru ca asa ar disparea razboaiele. Dar pseudostiinta numita psihologie nu este inca in stare sa recunoasca din marea de indivizi pe cei care desi nu si-ar dori, totusi ar fi in stare sa foloseasca o arma, cu tristete,聽for the greater good.

Latest Comments

  1. Resboiu 20 mai 2012
    • Mack 20 mai 2012
  2. ciresica 20 mai 2012
    • Mack 20 mai 2012
  3. ciresica 20 mai 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.