Plague Inc imi aduce aminte de Dr.Thrax

Vrei sa te joci de-a teroristul biochimist fara sa risti sa faci buba? Animalul tau de companie e o tulpina de virus Ebola? Vrei sa fii un mic zeu intr-o lume unicelulara? Cand cineva te supara tu in loc sa ii parasti mamei faci bilute din nas si le arunci inspre el?

Atunci am o veste buna pentru tine! Zilele trecute ma jucam cu tableta si-am dat peste cel mai tare joc de strategie care l-am jucat vreodata pe Android OS. Jocul se numeste Plague Inc si se gaseste intr-o varianta ad-suported dar si intr-o versiune platita care te lasa sa manipulezi toate aspectele bacteriei tale preferate. Sau virusului, etc.

Jocul incepe cu infectarea unei singure persoane din intreaga lume, intr-un simulare complexa si veridica, ce nu se repeta. Upgrade-urile care pot fi aduse bolii pe masura ce infectezi tot mai multi oameni sunt in domeniile modului de transmitere, simptomelor si a abilitatilor si sunt foarte foarte variate. Ca sa va faceti o idee va invit sa urmariti trailerul de mai jos.

Apropo, de parca jocul n-ar fi fost destul de amuzant, cand va denumiti boala, incercati un nume interesant. Adi Minune, Fuego, Onania, etc..stirile de pe banda de crawl din joc o sa fie foarte foarte amuzante.

Descarca-l aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.