Telefon la liber, luat din Orange Shop, blocat in Vodafone.

Tin sa precizez ca nu-mi doresc in mod deosebit sa arunc cu rahat in operatorul de telefonie Orange SA. Au si chestii bune, si in majoritatea timpului am fost chiar foarte multumit de ei, chiar daca acum, dupa 8 ani de abonament ma simt ca un mosulica care-i dat afara din propria casa la batranete. Probabil ca as trage semnale de alarma si despre Cosmote sau Vodafone daca m-as lovi de probleme cu aceste firme. (As putea sa va povestesc cum am tras eu teapa la Cosmote, dar nu mai este de actualitate)

Revenind, mai scriu o data, ca sa constientizati ca titlul nu-i doar de atras atentia, e vorba chiar de un telefon cumparat „la liber”, blocat in Vodafone, luat din Orange Shop.

Treaba asta s-a intamplat cu un coleg de serviciu care si-a luat primul smartphone cu Android OS din viata lui si a asteptat cuminte ziua de astazi (cand scriu randurile astea este luni, in cazul in care il citesti mai tarziu) ca sa ma intrebe pe mine de ce nu poate sa primeasca si sa initieze apeluri. Ghici ce! Dupa o inspectare sumara a corpului delict cunoscut sub numele de scena Samsung Galaxy Mini 2 mi-am dat seama ca smartphone-ul, achizitionat fara abonament dintr-un Orange Shop (nu de la alti dealeri, m-am asigurat si reasigurat) e blocat in retea. But wait, there’s more! Telefonul nu numai ca este blocat, dar are si soft de UK, branduit cu aplicatii Vodafone.

Am cautat o explicatie la aceasta situatie si nu am gasit.

Latest Comments

  1. Ovi 21 ianuarie 2013
    • Mack 21 ianuarie 2013
  2. MariuSS 13 februarie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.