Macar astazi…

Fereasca sfantul sa poti iesi astazi cu cineva la o bere. Toata suflarea de sex masculin se grabeste acasa, sa cumpere buchete de flori, martisoare si cadouri, pentru prietene, logodnice, sotii si amante, pe principiul ca „macar astazi”. Aia care-s forever-alone n-au nici o sansa decat sa minta ca au prietene si sa se uite la desene animate spunand ca n-au chef sa-si vada muierile astazi. Ca ei sunt prea barbati ca sa-si schimbe statusul de relatie pe facebook, prea masculi ca sa ia o floare pentru ele. Prea ca la tara…

Mai raman aia care au cu cine (doar ca nu momentan) care ar iesi la o bere pentru ca nu se simt singuri ci se bucura de faptul ca pana va veni vremea cand vor trebui sa plateasca tribut in verdeata frumos mirositoare (a.k.a. flori) doamnelor si domnisoarelor din viata lor, mai este timp. Ca mine de exemplu.

Ideea e ca barbatii trebuie sa fie niste domni si sa le „loveasca” pe femeile dragi cu cate o ciocolata sau o floare, fara nici un motiv anume, asta daca vor ca toate sarbatorile astea (Valentine’s, 8 Martie) sa nu fie un calvar.

In rest, la multi ani tuturor femeilor din viata mea.

Latest Comments

  1. rembo 17 martie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.