Madcatz Cyborg Stick V1 folosit in Battlefield 4: Merge!

Battlefield 4 este deja e al doilea joc din seria asta care il cumpar. Nu-s miezul din fanta la jocul asta, dar e cel mai complex fps multiplayer care l-am jucat vreodata si imi place foarte mult.

Dar am niste slabiciuni, una ar fi nerabdarea mea provenita din ani de zile de Counter Strike si Call of Duty iar cealalta este inabilitatea mea de a pilota chestii zburatoare cu mouse-ul si tastatura. Stiu ca e posibil, ca sunt oameni foarte buni care se descurca si asa insa eu nu am nici o treaba cu tipul asta de control. Stiam deja de la un prieten ca Battlefield suporta joystick-urile pentru un control optim al elicopterelor si avioanelor asa ca am facut o investitie mica in Madcatz Cyborg Stick V1, cel mai ieftin si mai praf joystick de la Madcatz (firma de la care mai am si un super-mouse) care insa arata bine si dupa un pic de butonat si nervi am reusit sa-i dau de capat.

Important! Pentru ca Battlefield 4 sa recunoasca joystick-ul, trebuie ca acesta sa fie conectat la pc inainte de a porni jocul.

La momentul actual folosesc Windows 8 pe 64 biti asa ca am descarcat si instalat driverele aferente (Windows nu mi l-a recunoscut in mod automat). Softul de programare (care e acelasi pentru toate device-urile de la MadCatz) e oarecum okay in cazul mouse-ului insa este total nefolositor, ba chiar am avut ceva probleme cu el, asa ca atunci cand joc Battlefield, il inchid. Am incercat sa fac atribuirea de functii butoanelor de pe joystick folosind Realmware BF4 Settings Editor care este o unealta grozava pentru chestii de astea insa e prea sensibila asa ca m-am limitat la adaugarea comenzilor din joc.

Ca sa aveti un control precis si okay in elicoptere (la avioane nu mi-am batut capul) puteti sa folositi setarile mele asa cum se vad ele in softul realmware:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.