Alarma in functie de vreme

M-am gandit la o chestie tare desteapta, care cred eu ca daca ar fi pusa in aplicare intr-un mod corespunzator, ar putea face fericita o gramada de lume.

Problema mea e urmatoarea: Sambata de obicei ma duc la airsoft, asta insemnand ca pe la ora 08:00 trebuie sa ma trezesc ca sa am timp sa mananc, sa ma imbrac, sa ajung in statie ca sa prind tramvaiul. Totusi, daca e vreme naspa afara, gen ploua cu broaste and so on, nu o sa-mi scoata nimeni ochii ca de ce nu am venit la airsoft, poate doar sa ma lucreze careva in orgoliu apeland la farama de mil-sim care o mai am in mine. Dat fiind tendinta mea de a dormi ore fara numar dimineata, atunci cand se poate, nu pot sa ma trezesc singur si sunt obligat sa pun o alarma ca sa ma trezeasca, alarma care as prefera sa nu o aud daca afara e diluviu sau ploaie cu stele.

Acu’ no, cu cat de multa programare stiu eu, banuiesc ca nu ar fi mare filosofie ca cineva sa programeze o functie d-asta smechera care sa imi permita ca atunci cand setez o alarma pe telefon, pe langa sonerie, modul de repetare, daca permite snooze, etc, sa nu sune daca vremea de afara聽(verificata din minim doua surse distincte si care nu se suporta) e de cacao.

Daca ar fi si integrata in Google Now, ar fi ma-sa!

Latest Comments

  1. tiby 27 august 2014
    • Mack 28 august 2014

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.