Alarma in functie de vreme

M-am gandit la o chestie tare desteapta, care cred eu ca daca ar fi pusa in aplicare intr-un mod corespunzator, ar putea face fericita o gramada de lume.

Problema mea e urmatoarea: Sambata de obicei ma duc la airsoft, asta insemnand ca pe la ora 08:00 trebuie sa ma trezesc ca sa am timp sa mananc, sa ma imbrac, sa ajung in statie ca sa prind tramvaiul. Totusi, daca e vreme naspa afara, gen ploua cu broaste and so on, nu o sa-mi scoata nimeni ochii ca de ce nu am venit la airsoft, poate doar sa ma lucreze careva in orgoliu apeland la farama de mil-sim care o mai am in mine. Dat fiind tendinta mea de a dormi ore fara numar dimineata, atunci cand se poate, nu pot sa ma trezesc singur si sunt obligat sa pun o alarma ca sa ma trezeasca, alarma care as prefera sa nu o aud daca afara e diluviu sau ploaie cu stele.

Acu’ no, cu cat de multa programare stiu eu, banuiesc ca nu ar fi mare filosofie ca cineva sa programeze o functie d-asta smechera care sa imi permita ca atunci cand setez o alarma pe telefon, pe langa sonerie, modul de repetare, daca permite snooze, etc, sa nu sune daca vremea de afara (verificata din minim doua surse distincte si care nu se suporta) e de cacao.

Daca ar fi si integrata in Google Now, ar fi ma-sa!

Latest Comments

  1. tiby 27 august 2014
    • Mack 28 august 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.