Se pare ca am o atractie spre filme ciudate.

Abia astazi, dupa ce-am mai incercat in vreo 2 seri sa ma uit la el, am terminat de vizionat Under the skin. Faptul ca in rolul principal joaca Scarlet Johansson care in ultima vreme a cam dat lovitura m-a facut sa cred ca e un film okayish. Sau macar un film ciudat dar care mie imi place intr-un fel sau altul.

 

Nu e o ecranizare care sa te plictiseasca, desi actrita principala are o singura expresie, nu prea se discuta, actiunea se petrece intr-o Scotie bantuita de extraterestrii care iau oameni la ocazie. Si nu plictiseste pentru ca regizorul s-a zgarcit foarte tare in a da detalii (pe care am inteles ca in carte sunt cat de cat explicate) despre ce e vorba asa ca stai si te uiti cu o neliniste bagata cu japca in suflet de muzica d-aia care se foloseste pe prizonierii din Guantanamo ca sa-i distruga emotional.

Practic, daca nu ai idee despre ce e vorba afli abia in ultimul minut cat de cat despre ce s-a intamplat pe acolo. Sunt multe chestii care ridica intrebari si personal pe mine m-au facut sa sap mai adanc in Google ca sa aflu detalii dar per total, filmul e unul care te marcheaza destul incat sa ai un vis ciudat dupa vizionare. Mie nu mi s-a intamplat, insa pun pariu ca daca il vedeam pe la 12 ani, eram marcat pe vecie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.