Cel mai bun rss feed reader pentru Android OS

Ca sa fiu sincer, am suferit un pic cand cei de la Google au omorat Reader, jucaria aia faina care functionase ca inlocuitor de teveu, oferindu-mi stirile care le vroiam eu. Dupa ce-am cautat o alternativa m-am oprit la feedly care cel putin in varianta online, de browser, rupe stilul. E chiar mai bun decat predecesorul sau desi ar putea fi imbunatatit si mai mult, poate un pic la design, ca la functionalitate, n-are cusur.

Pe de alta parte, aplicatia de android os e o mica panarama facuta in html5 (cred) care nu prea se actualizeaza cum trebuie, nu are notificari, widgetul arata doar titluri, daca vrei sa citesti aplicatia trebuie sa se conecteze la internet, ca sa nu mai zic de probleme cu actualizarile, articole marcate ca citite dar care apar ca si cand nu le-am vazut si cate si mai cate. Ideal ar fi fost sa gasesc o aplicatie care sa se foloseasca de feedly insa sa fie scrisa in cod nativ adica java, sa aiba un fel de cache in care sa stocheze stirile pentru offline reading. Macar atat.

Si-am gasit aplicatia, se numeste Amber, e drept ca nu-i moka (dar la 2 dolari nici nu-i o avere), dar am ajuns la concluzia ca daca vrei ceva de calitate, intr-un fel sau altul trebuie sa platesti. Aplicatia are si interfata de tableta, arata bine, se misca beton, e rapida, are optiuni de actualizare numai pe fireless, notificari, etc.

amber

De cand o folosesc mie mi-a schimbat modul in care stau la curent cu informatiile, e super usor sa navighezi printre articole si m-am gandit sa sharuiesc descoperirea asta cu voi. Ca fapt divers, voi ce rss reader folositi, si de ce?

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.