Foodpanda este in Iasi

Desi eu am mai scris despre ei atunci cand s-au lansat in Romania, sotia m-a atentionat ca au venit si in Iasi. M-asteptam sa se bage in seamana cu Foodpanda si cei de la MammaMia insa ei se pare ca au ramas de capul lor, au deja aplicatie de unde poti sa comanzi and stuff.

Pe moment exista in Iasi doar 13 locatii de unde se poate comanda mancare variand de la prajituri la mancare cu specific indian. Inca nu exista nici un restaurant cu specific chinezesc in oferta celor de la foodpanda desi ei zic ca ar fi. Comenzile vin intre 45 de minute (Pizzeria Veneto) sau chiar o zi, probabil cand e vorba de torturi (Cofetaria Tortiasi), cel putin pe hartie site, ca inca nu am testat.

Ce mi se pare dubios e faptul ca atunci cand intri pe pagina unui restaurant si vrei sa alegi produsele, daca nu stii ce comanzi, mergi practic la ghici, eu ma uitam ca curca-n lemne la niste preparate indiene si cand am vrut sa vad efectiv cu ce sunt, m-am trezit ca le-am adaugat in cos.

Ca sa fac o paranteza, am avut ocazia sa mananc la Far East, un impinge tava cu specific indian din Kandahar. Daca dimineata e ok si mananca astia chestii normale ca toata lumea, la amiaza si seara e crima pentru stomac, nu gaseam nimic care sa nu fie super extra mega picant si condimentat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.