Nu mai fac parte din Samsung Mobilers

In octombrie 2011 participam la recomandarea lui Acsel la un concurs organizat de Samsung Romania pentru formarea echipei romane de Mobilers, un fel de brand ambassadors care urmau sa faca promovare online brandului. Dupa aproximativ 3 ani in echipa am renuntat la acest statut. Mi s-au schimbat prioritatile, timpul nu-mi mai permite sa fac o gramada de lucruri si as prefera sa ma concentrez la mai putine activitati dar pe care sa le fac bine.

A fost o perioada foarte faina din viata mea, timp in care m-am plimbat o gramada prin capitala, am intalnit oameni interesanti si importanti, mi-am facut prieteni, am avut ocazia sa invat lucruri noi si sa fac lucruri pe care nici macar mama nu credea ca-s adevarate. Practic, cand i-am spus ca plec in Germania pe banii Samsung la evenimentul Unpacked Berlin, mama nici nu m-a crezut. Nici la momentul actual nu este ea prea convinsa cine ma plateste pe mine si pentru ce, de ajung sa mai scot cate un ban din blog. S-a nascut in alta jumatate de secol, cand inca nu era inventat nici calculatorul personal, nici internetul, nici reclama pe bloguri.

Cred ca una din cele mai mari satisfactii le-am avut cand dupa un concurs organizat ratat de catre un X a iscat ceva pareri negative in blogosfera despre X care a inceput sa porcaiasca prin alte parti, in mod public, comunitatea de posesori de blog care scriu mai des si mai bine decat altii. Exact in acel moment m-am trezit chiar eu sa-i bat obrazul si sa-i spun frumos si elegant ca nu se face asa ceva, iar replica lui a fost ceva de genu’ – Hai ma lesh, eu am contracte cu Z firma locala , spune-mi mie 2 bloggeri din Iasi care se pot lauda cu asa ceva. Nu pot sa va zic ce satisfactie am avut cand raspunsul meu prompt a fost: Eu si cu Acsel, noi avem o treaba cu Samsung. Like, in your face bitch!

Anyway, tot un moment deosebit a fost la Berlin cand am participat la Unpacked si am avut ocazia sa vorbesc in fata a aproape o suta de colegi din toate tarile unde exista un program Mobilers activ, sau la primul Mobilers Camp cand am si invatat chestii dar si am facut-o lata. Good memories, a fost misto…

Latest Comments

  1. Andrei 7 iunie 2015
  2. Mack 8 iunie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.