Game disconnected: your connection to the server timed out.

Obisnuiam sa primesc eroarea (si altele ca sa fiu sincer) asta destul de des cand jucam Battlefield 4, uneori nu reuseam sa intru deloc pe servere, in timp ce inca doi prieteni de-ai mei, cu conexiuni identice, de la acelasi furnizor de internet, ba chiar si cu sisteme o idee mai slabute聽decat al meu:

Si in timp ce eu trebuia sa scap de stres, mai tare ma ofticam pentru ca orice solutie care o gaseam pe internet pur si simplu nu functiona. Am facut de toate, de la dezactivat firewall, la reinstalat jocul, apoi reinstalat punkbuster direct de pe site-ul lor, etc. Nimic nu functiona. Intr-o zi am gasit un filmulet pe youtube care imi spunea ca o solutie pentru eroarea din titlu ar fi sa intru in command prompt si sa bag niste comenzi care aveau treaba cu ipconfig. Era singura chestie care mergea insa nu pentru mult timp. Astfel mi-am dat seama ca problema mea nu era in PC, ci in router-ul wireless, care desi isi facea treaba fara probleme cand era vorba de navigat, streaming sau download, avea probleme cu mentinerea unei conexiuni de calitate cu serverele.

Asa ca am facut o investitie intr-un router wireless N 300Mbps Asus RT-N12-D1 care din momentul in care l-am montat, nu am mai avut problemele de mai sus.

Nu spun ca ar fi singura solutie, ba chiar sunt convins ca exista o gramada de modele care au performante similare, insa important e sa stati departe de Tenda Wireless NBroadband Router W311R pentru ca e naspa daca vreti sa-l folositi pentru jocuri multiplayer online.

Latest Comments

  1. eBogdan 2 februarie 2015
    • Mack 2 februarie 2015
  2. Nimeni 4 februarie 2015
    • Mack 4 februarie 2015

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.