Cum sa vezi clipurile fara sa dai Like pe paginile care te obliga

PROBLEMA

Una din cele mai de rahat faze de pe internet sunt site-urile care nu te lasa sa vezi un articol pana nu dai Like intr-un pop-up care nu are buton de inchidere sau macar un timer care sa auto-inchida pop-up-ul dupa o perioada decenta, sa zicem 10 secunde.

Pusi in fata acestor alegeri, utilizatorii de internet se impart in 2 categorii, aia care dau click si aia care nu dau, iar studii efectuate de cercetatorii britanici au demosntrat ce cei de pe urma sunt in cele mai multe cazuri oameni nu neaparat mai scoliti, insa in mod clar mai inteligenti pentru ca majoritatea articolelor au titluri care denatureaza adevarul, poza nu are legatura cu video, iar clipul e cam de 10 ori mai neinteresant decat pare. Totusi, prima categorie, in goana de senzational, isi lasa amaratul de Like pe o pagina dubioasa, care va va alimenta in timp cu alte porcarii, scazand si mai mult nivelul de inteligenta.

SOLUTIE

Totusi, daca tot va roade curiozitatea sa vedeti de fapt clipul video fara sa dati click pe butonul de Like, puteti pune in aplicare urmatoarea procedura care necesita doar un pic mai mult timp. Procedura functioneaza in orice browser dar pentru ca marea majoritate foloseste Chrome, o sa ma abtin de a scrie procedura detaliata pentru IE, Firefox, Opera sau Safari. Care e practic la fel.

  • Click dreapta pe pagina, nu conteaza prea mult unde, si alegeti Afiseaza sursa paginii.
  • Apasati combinatia de butoane Ctrl+F si in bara de cautare proaspat aparuta in coltul din dreapta sus, scrieti cuvantul cheie youtube sau videoid. 99% din clipuri sunt luate de pe youtube insa nu in modul recomandat, cu cod de embedd, asa ca o sa trebuiasca sa va puneti un pic mintea la contributie, si cautati un sir de caractere asemanator cu partea ingrosata din acest link https://www.youtube.com/watch?v=ym2X0UUwRYc . Uneori acest sir de caractere se termina in semnul & insa in sursa paginii probabil nu va fi cazul, si e mai usor de gasit pentru ca va fi pe langa cuvinte ca youtube sau videoid.
  • Copiati acest sir si-l introduceti in bara de cautare de pe youtube, singurul video gasit va fi cel care il cautati.

PS: Daca deja ati facut greseala sa dati Like la niste pagini si ati vrea sa va indreptati greseala, e de ajuns sa intrati pe facebook, iar din triunghiul din stanga sus de langa lacat, alegeti optiunea Jurnal de activitati. De acolo puteti face curatenie.

Latest Comments

    • Mack 20 februarie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.