Hard reset pentru telefonul Lenovo A1000

In mod normal nu mi-as bate capul sa scriu un articol pentru o chestie atat de minora, insa rezolvarea nu prea am gasit-o pe nicaieri, nimic clar, asa ca scriu eu instructiunile aici.

Fac o mica paranteza. Notati-va adresa de gmail si parola care l-ati folosit la activarea telefonului, instalati in telefon si Android Device Manager, ca sa nu bociti cand va uitati patternul/pinul/parola de deblocare, sau daca e telefonul pierdut sau furat.

Anyway, am ajuns cu un telefon Lenovo A1000 pe mana, telefon al carui propietar nu stia nici adresa, nici parola si a uitat si codul de deblocare. Dupa ce am cantarit toate metodele de a aduce telefonul in starea lui functionala, am ajuns la concluzia ca meniul ascuns Recovery si folosirea Wipe Data and Cache pentru un hard reset e cea mai buna metoda.

Dar cum sa faci asta pentru un telefon Lenovo A1000? Ar trebui sa fie usor, ca la toate celelalte telefoane cu android, nu?

Ei bine, nu. Ca sa intri in Recovery, Apesi intai pe Butonul Power, tii apasat, apoi apesi concomitent pe Volum Minus si Volum Plus pana apare logo-ul Lenovo apoi tinand in continuare pe Volum Minus si Volum Plus dai drumul la butonul Power.

Cred ca trebuia sa ma duc la conservator si sa iau niste lectii de pian, ca mi-a luat 2 ore ca sa-mi dau seama exact ce trebuie facut. Daca v-am fost de ajutor, dati un like.

Latest Comments

  1. Corina 24 noiembrie 2016
  2. maria 11 decembrie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.