Eve Online devine Free2Play si alte bunatati.

In perioada 28-30 octombrie a avut in Las Vegas asa numitul Eve Vegas 2016, o adunare la care au participat atat nerds jucatori de Eve Online cat si developerii acestui MMORPG, eveniment anual de altfel, dar cu o insemnatate destul de importanta in acest an.

Desi bittervets (jucatori plictisiti care afirma ca jocul este mai naspa decat atunci cand l-au jucat ei, desi se imbunatateste in fiecare luna) din toata lumea posteaza pe reddit destul de des ca jocul in sine este mort si ca developerii nu fac nimic nou, acest lucru nu este adevarat, dovada sta frecventa aparitiei expansiunilor pentru acest joc si multitudinea de features de care dispune cel mai nou expansion anuntat la Eve Vegas 2016 si anume: Eve Online: Ascension.

Trailer nou

Chestii noi

Clone States aka FREE2PLAY

Desi vestea ca Eve Online devine cumva free2play (desi nu-i chiar tocmai asa) nu a fost primita bine de actualii jucatori, pe masura ce mai multe detalii au iesit la iveala si lumea si-a dat seama ca aceasta idee a fost „rumegata” de catre developeri in ultimii doi ani si este gandita in asa fel incat sa aduca mai multi jucatori insa in acelasi timp sa mentina un echilibru economic si ideologic pentru cei care joaca de foarte mult timp. Practic, developerii au creat doua „stari” ale clonelor, si anume Omega – Toate optiunile jucatorilor care joaca acum si care isi vor plati in continuare contul cu bani sau plex sunt valabile, iar starea Alpha este o stare degradata a celor care au conturi de tip Omega dar nu isi platesc contul sau care vor sa joace gratuit. Viteza de training la clonele Alpha este de doua ori mai inceata fata de Omega, si nu toate skill-urile disponibile unei clone Omega sunt disponibile unei Alpha care este limitata si din punct de vedere a navelor, limita de sus fiind Faction Cruisers ale natiei alese. Clonele de tip Alpha vor putea pilota un singur Battlecruiser – Gnosis pentru ca cerintele pentru acest tip de nava sunt foarte scazute.

Engineering Complexes

Sunt niste Citadels mai ieftine si mai usor de distrus dar care primesc bonusuri pe partea de industrie.

Revised New Player Experience

Imi aduc aminte primele zile cand jucam Eve, practic eram cu telefonul in mana, pe google sau pe youtube punand intrebari care acum mi se par cumva stupide, dar nu sunt. Noua interfata de care se vor lovi jucatorii care se apuca incepand cu data de 15 este dupa parerea mea un pas in directia buna, micsorand nevoia de a cauta pe youtube sau pe google.

Command Bursts

In majoritatea RPG-urilor exita o clasa numita „bard” si care se ocupa cu cresterea calitatilor a altor clase, e o clasa de suport si in Eve Online era in majoritatea cazurilor o clasa foarte puternica prin faptul ca trebuiau activate cateva module si…atat. Acest lucru o sa se schimbe, pilotii de nave de suppor numite „Links” vor trebui sa fie pilotate activ, in aceiasi zona cu navele care beneficiaza de buff-urile pilotilor de Links.

Fitting Simulator

Pana la momentul actual nu exita nici o metoda in joc de a testa diferite fitting-uri pentru nave, lucru care a determinat aparitia a multor unelte care erau capabile de a calcula anumite configuratii, cum ar fi Eve Fitting Tool sau pyfa. Incepand cu jumatatea lunii noiembrie jocul va dispune de asa numitul Ghost Fitting care permite simularea diferitelor fitting-uri, fara a fi nevoie sa se cumpere modulele.

Tactical Destroyers Re-Balance

Confessor si in special Svipul, distrugatoarele Tech 3 al factiunii Amarr si Minmatar erau bestii cu prea multe calitati, facand nave ca Hecate sau Jackdaw nefolositoare. O parte din bonusurile acestor nave sunt regandite, facandu-le mai „balansate”.

Explosion & Wreck Renovation

Modul in care sunt reprezentate grafic exploziile structurilor si navelor au fost infrumusetate, fiecare explozie este acum precedata de cateva explozii mai mici care arata fenomenal.

NPC Activity In Asteroid Belts

NPC-urile, adica unitatile controlate de catre inteligenta artificiala a jocului au primit niste imbunatatiri si acum se comporta ca niste jucatori reali, folosind nave de tackle, logistica si tactici cat mai apropiate de comportamentul jucatorilor.

Aplicatie Android si iOS

Anuntate cu doi ani in urma, aplicatii oficiale pentru iOS si Andoid au fost lansate acum 4 zile si la momentul actual desi sunt in varianta beta pot fi folosite pentru a trimite mailuri catre joc, pentru a vedea notificarile dar si pentru managementului contului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.