La Posta Romana se merge cu andrele de impletit

Inainte de Craciun, o parte din cadouri au fost luate de la eMag care de ceva vreme ofera optiunea de livrare la oficiile postale, prin noul serviciu PostColect. Dat fiind faptul ca stau la o aruncatura de bat de un oficiu postal care ofera aceasta optiune si platisem online, m-am gandit ca poate reusesc sa intru mai repede in posesia pachetului, fara sa trebuiasca sa astept curierul sa ajunga si pe strada mea.

Cat de mult m-am inselat. Din cele aproximativ 5 ghisee din oficiul postal, unul din ele avea deasupra bannerul de Post Colect asa m-am asezat si eu la singura coada existenta care ducea in directia aia. Coada sanatoasa, cu aproximativ 20-25 de oameni. Dupa vreo 10 minute de asteptare, batrana din fata mea ajunge si ea la exasperare pentru ca isi scoate din geanta niste andrele si se apuca de impletit. Dupa ce face cam juma’ de ciorap de lana, and i shit you not, reusesc sa ajung si eu la tejghea. Scot telefonul cu mesajul care zicea ca mi-a ajuns coletul si-i zic doamnei care avea un vraf de pachete cu marcaje specifice eMAG ca am venit pentru a ridica un colet de la…eMAG.
-Aaaa, pai nu aici se sta la coada pentru eMAG. In spatele dumneavoastra trebuie sa mergeti! Si arata cu degetul spre un ghiseu in directia total opusa in timp ce un mosulica imi taia calea in fata angajatei cu un teanc de facturi.
-Doamna, si bannerul asta cu eMAG ce cauta aici si nu acolo? Intreb eu injurand printre dinti.
Nu mi se da nici un raspuns si ma intorc la celalalt ghiseu unde aparent se facea predarea. Stau iar la coada, dupa doar doua persoane iar cand ajung acolo alta angajata imi cere buletinul. Ii dau cartea de identitate, si ma pregatesc sai citesc numarul AWB cand intrebarea doamnei care se ocupa de pachetele de la cunoscutul magazin online ma intreba senina:
-Ce-aveti in pachet?
-Doamna, nu va intereseaza pe dumneavoastra ce am eu in pachet, eu v-am dat cartea de identitate si va dau numarul AWB si atat!
ii raspund eu vizibil iritat.
-V-am intrebat ca sa-l gasec mai repede. Si pleaca fara sa afle ca asteptam o tastatura. Il gaseste, il iau si plec.

Never ever in viata mea amarata nu mai fac greseala sa folosesc PostColect. Si o sa stau cat se poate de departe de relicva comunista care este Posta Romana.

Latest Comments

  1. Marius 17 ianuarie 2017
    • Mack 17 ianuarie 2017
  2. Cronicarul 20 ianuarie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.