Cum sa-ti setezi sonerii personalizate pe Google Pixel

Am fost intrebat, plus ca eu sunt motivul principal pentru care sotia mea are tot timpul sonerii noi, asa ca m-am gandit sa scriu un mic tutorial.

In primul rand, va trebuie fisierul audio. Cele mp3 sunt destul de comune. Daca vreti sa-l obtineti dintr-un clip youtube o sa aveti nevoie de un website ca aceasta. Din punct de vedere tehnic functioneaza ireprosabil insa descarcarea de continut de pe youtube nu e tocmai legala, asta ca sa stiti la ce sa va asteptati.

Pasul doi inseamna taierea cliipului audio. Desi am unelte foarte puternice instalate pe calculator care imi permit sa aleg o gramada de optiuni, un banal serviciu de taiere a fisierelor mp3 online, cu functie de fade-in si fade-out e de multe ori mult mai convenabil si mai usor de folosit. Eu folosesc https://mp3cut.net/

Pasul trei presupune copierea in folderul Ringtones pentru a fi recunoscut de aplicatia de selectare a soneriei. Ca fapt divers, daca vreti un ton de notificare, pentru SMS-uri de exemplu, fisierele audio trebuie copiate in folderul Notifications.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.