DealExtreme sunt pe bune? Da!

Adevarul e ca nici eu nu m-am aruncat cu capul inainte, am facut un pic de studiu de piata, sa vad care-i treaba cu site-ul, daca intr-adevar freeshiping-ul e freeshiping, daca chiar iti trimit ceea ce dai comanda si cam care-i treaba la vama.

Din momentul cand聽am dat comanda聽pe 22.12.2012 si pana azi 06.02.2012 au trecut cateva zile bune, dar ca sa fiu sincer nici nu ma grabeam nicaieri. Dupa ce-am primit notificarea (aporoporo, sa nu va chinuiti sa dati telefoane sau sa treceti pe la posta pe la ei, sa intrebati daca a ajuns vreun colet fara sa aveti hartiuta ca nu va zice nimeni nimic, ba chiar iti mai fac si scandal) m-am prezentat la oficiul postal 13, am dat notificarea si buletinul (ma rog, cartea de identitate), mi-au adus pachetul, l-au cantarit, m-au intrebat ce ar trebui sa am in timp ce-l verificam si am completat o hartiuta.

Singurii bani care a trebuit sa-i mai dau au fost nici mai mult nici mai putin de 9.10 lei la o comanda de 14 dolari.

Aveti mai jos, poze cu pachetul, si cele doua chestii care le-am comandat de pe dealextreme, cablul de date si carcasa de aluminiu pentru Samsung Galaxy S3.
Facand un calcul sumar, costul total al comenzii se ridica la aproxim 54 lei, iar carcase metalice am gasit doar pe okazii la pretul de 50 lei, probabil tot chinezarii de pe afara aduse. Un cablu de date exact cum mi-am luat eu, am gasit cu 34 lei. Asta fara transport inseamna 84 lei. Daca punem si transportul celor 2 chestii trecem deja de 100 lei ceea ce ma face sa spun cu mana pe inima ca atata timp cat nu te grabesti, e mai convenabil sa dai comanda din China decat sa cumperi din Romania.

Ca sa evit din start alte intrebari, o sa zic ceva si de calitate. Chestiile au venit impachetate in plic de ala cu bule cu aer de-mi place mie sa le sparg, apoi fiecare in ambalajul propriu. Cablul in plic de ala care se inchide etans. Ca si calitate la plasticul din care-i facut, parca-i o idee mai prost ca un cablu original Samsung insa tot ceea ce inseamna mufa (si aia specifica tabletelor cat si aia USB) sunt foarte bine facute. Pe de alta parte, carcasa metalica pentru S3 a venit intr-o cutie super faina de zici ca-i cutia de la Diablo 3, cu burete in interior si carcasa in sine este impecabila, chiar mai misto decat ma asteptam. Aluminiu anodizat, cu fante perfecte, fara bavuri sau alte defecte. Nada. N-am de ce sa ma plang…

Latest Comments

 1. Ovi 6 februarie 2013
  • Mack 6 februarie 2013
 2. cipoc 6 februarie 2013
 3. ov1d1u 7 februarie 2013
  • Mack 7 februarie 2013
 4. Jonae 7 februarie 2013
  • Mack 7 februarie 2013
 5. Marian 8 februarie 2013
 6. Jonae 8 februarie 2013
 7. Robert Lazar 10 februarie 2013

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.