CyanogenMod Installer – ROM custom fara batai de cap

Unele din cele mai apreciate articole de pe blogul asta sunt tutorialele care explica cum sa instalezi CyanogenMod pe diferitele telefoane care le-am detinut pana in acest moment si mi-am permis sa le inlocuiesc sistemul de operare stock cu altceva. Procedura nu este foarte grea daca ai un IQ peste 70 si stii sa citesti, insa mai sunt si cei care nu-s in stare sa-si instaleze niste drivere sau sa urmeze instructiuni simple.

Pentru cei din urma, CyanogenMod, care s-au trasformat intr-o companie in toata regula, a dezvoltat si slobozit (sincer, n-am gasit o traducere mai buna pentru “released”) doua aplicatii, una de Windows si una de Android, care folosite impreuna cu un cablu de date se ocupa de toate procedurile necesare instalarii in conditii de siguranta a ROM-ului custom pe un telefon/tableta suportat. Ca nu merge cu absolut toate, aruncati o privire daca dispozitivul vostru se incadreaza.

Daca va numarati printre norocosii cu telefoane sau tablete suportate pe moment, aplicatia de Windows este de 1.96MB si iar aplicatia de Android are doar 121kB. Dintre cele doua dispozitive care le am pe moment, doar Google Nexus 7 e suportat, pentru Samsung Galaxy S2 Plus e necesara o instalare manuala. Totusi, Google a inceput astazi update-urile oficiale OTA pentru Android 4.4 KitKat si nu am de gand sa-mi pun CyanogenMod pe Nexus, asa ca un tutorial iese din discutie pana pun mana pe un device care sa merite flashuit.

Incercati, testati si spuneti-mi si mie ce parere aveti.

Latest Comments

 1. Liviu Roman 13 noiembrie 2013
  • Mack 13 noiembrie 2013
 2. Liviu Roman 16 noiembrie 2013
 3. Liviu Roman 18 noiembrie 2013
  • Mack 18 noiembrie 2013
 4. vasile 13 decembrie 2013
 5. moalesipufos 28 aprilie 2014
  • Mack 29 aprilie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.