How to: Cum sa pornesti pc cu Windows 8.1 fara parola

Folosesc o versiune de test insa finala a Windows 8.1 de cateva luni bune si pot spune cu mana pe inima ca e cel mai bun sistem de operare care l-a scos Microsoft pana acum. Da, a intrecut chiar si pe Windows 7 care pentru multa vreme a fost in top si pentru mine. Desi booteaza repede, e rapid si sigur, are o chestie care nu-mi place. De fiecare data cand se deschide din sleep sau dupa ce booteaza, cere parola. E o chestie de bun simt sa ai o parola mai ales daca sistemul de operare e instalat pe un laptop care ar putea ajunge pe maini gresite, insa daca de exemplu e instalat pe sistemul desktop de acasa sta un pic in calea unei ultilizari usoare. Sau cel putin asa o simt eu.

Optiunea de logare in Windows 8.1 fara a introduce o parola sunt cam ascunse, asa ca o sa va spun eu exact unde sa le gasiti:

1.Eliminare dialog parola la iesire din modul Sleep

Intrati in Start, si scrieti „Sign”. In bara de search din dreapta va aparea optiunea Sign-in options. Dati click si la ultima optiune, Password policy dati click pe butonul Change.

2.Eliminare dialog parola dupa boot.

Atunci cand va aflati in desktop, apasati combinatia de taste Start si Re care va porni aplicatia Run. In fereastra aplicatiei Run tastati urmatoarea comanda: netplwiz . Dupa ce veti da click pe Ok, se va deschide fereastra de la Advanced User Accounts. In tab-ul Users, debifati casuta unde scrie Users must enter a user name and password to use this computer.

Dupa debifare veti fi nevoit sa scrieti parola atasata contului de administrator, iar daca ati facut totul corect e de ajuns sa dati un restart la pc si sa vedeti daca mai cere parola sau. E posibil daca aveti un pc mai lent sa observati pentru o fractiune de secunda campul unde ar fi trebuit sa adaugati parola, insa daca aveti un sistem rapid, in mai putin de 10 secunde deja veti fi in modul desktop.

Latest Comments

  1. Mihai 4 iulie 2015
  2. Oana 26 august 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.