Popcorn Time + Chromecast = Love

Nu-s fan al pirateriei, ca orice roman responsabil cumpar albume care nu pot sa le ascult pe pc (exemplu: Om de lut – Alexandrina Hristov), sau jocuri originale care nu pot sa le joc online (exemplu: Battlefield 2142). Practic a trebuit sa fac o magarie inselatoreasca folosind adrese false si proxy-uri din statele unite ca sa-mi pot da drumul la intreg magazinul Google Play, sa pot cumpara (bineinteles, cand se fac reduceri) aplicatii, carti sau muzica. Ma duc si la film, pentru ca sincer, experienta vizionarii unui film bun la Cinema City nu se compara cu unul vazut acasa, fie plasma cat de mare.

Nu-s nici un lenes tamp care nu stie cum sa caute un film care sa se vada bine, atata timp cat e disponibil, si nu prea sunt de acord cu filmele online, cu rezolutii de cacao, cu site-uri pline de reclame, cu timp de incarcare de cateva minute si celelalte maruntisuri care decurg din asta. Chiar nu stiu ce vad unii in serviciile astea de streaming.

Pe de alta parte, avem Popcorn Time, o aplicatie disponibila pentru Windows, MacOS, Android si nu in ultimul rand Linux, care foloseste pentru streaming torrente. Yeap. Motivul pentru care m-as fi uitat la un film prin Popcorn Time in loc sa-l descarc in pc cu uTorrent m-a ocolit pana astazi cand am aflat ca versiunea beta pentru Android a adaugat suport pentru Chromecast. L-am si testat acum cateva minute, am pornit o panarama de film cu vampiri pe telefon si i-am dat cast, filmul ruland la o calitate decenta si fara probleme pe monitor prin Chromecast.


Acuma’ nu zic, pirateria e tot piraterie, torentii e răi dar parca prea frumos sunt puse acolo la un loc, cu search, cu poze de afis si cu buton de cast. Pacat ca e moka, c-as da bani pe asa ceva.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.