Un motiv sa nu ma portez pe RDS?

Am abonament la ei de o gramada de timp, v-am mai povestit aici, aici si aici. La ultima plata a facturii un baiat abia astepta sa ma prosteasca cu un telefon, o tableta, inca niste minute, ceva, orice, numai sa-mi prelungesc abonamentul la ei. Il inteleg, o fi primind si el un bonus ceva, acolo.

Momentan platesc aproape 80 de lei pentru 3000 de minute in Orange, 3000 de SMS in Orange, 3000 de SMS in orice retea nationala, 150 minute internationale pe mobil, 20 minute internationale pe fix si 3GB de internet la viteze 4G dupa care scade vertiginos la viteza melcului satul de foame. La RDS as avea nelimitat in retea, nelimitat in afara retelei si 5GB de internet la viteza maxima care apoi si ala scade.

Deja din start e mai convenabil din punctul de vedere a pretului, cat si a beneficiilor ca servicii. M-am uitat si prin oferta de telefoane, Orange are niste jucarii fainute dar scumpe pentru care nu se merita sa faci abonament, mai degraba le cumperi la liber punand din buzunar diferenta de 30 de euro iar cei de la RDS au telefoane Allview, Lenovo si Huawei. Avand in vedere ca telefonul meu inca o duce bine mersi iar cel pe care mi-l doresc inca nu a aparut (Nexus 5 2015), m-am uitat si dupa niste accesorii. In speta un Moto 360, un ceas destept care din pacate tot scump este, nici nu se gaseste pe stoc la Orange (RDS nu are accesorii deloc din ce-am vazut) si oricum nu puteam sa fac fidelizare.

So, dati-mi motive pentru care este o idee proasta sa nu-mi portez numarul de telefon pe RDS?

Latest Comments

  1. misha 1 iulie 2015
    • Marius 2 iulie 2015
  2. florin 2 iulie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.